Premiera “Wrath of Man”, de Guy Ritchie, pe primul loc în box office-ul nord-american

De: Ana Obretin / 10.05.2021, 08:56
Premiera “Wrath of Man”, de Guy Ritchie, pe primul loc în box office-ul nord-american

Premiera “Wrath of Man – Furia unui om periculos/ Wrath of Man”, de Guy Ritchie, cu Jason Statham în rolul principal, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 8,1 milioane de dolari. Lungmetrajul reprezintă o „anomalie” pandemică, deoarece a avut parte de o lansare tradițională în sălile de cinema.

Spre deosebire de „Godzilla vs. Kong” și „Raya and the Last Dragon”, de la Disney, filmul MGM nu este disponibil simultan pe un serviciu de streaming sau pe o platformă de închiriere digitală. Aceasta este a patra colaborare între Jason Statham și Guy Ritchie, după „Lock, Stock and Two Smoking Barrels” (1990), „Snatch” (2000) și „Revolver” (2005).

Liderul săptămânii trecute, anime-ul japonez „Demon Slayer the Movie: Mugen Train”, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 3 milioane de dolari, și este urmat în top de producția Warner Bros. „Mortal Kombat”, care a vândut bilete de 2,37 de milioane de dolari în weekend.

Topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de  „Godzilla vs. Kong„, de  Adam Wingard (1,93 de milioane de dolari), Raya și ultimul dragon/ Raya and the Last Dragon”, de Don Hall și Carlos López Estrada (1,86 de milioane de dolari), „Separation”, de William Brent Bell (1 milion de dolari), „Here Today”, de Billy Crystal (900.000 de dolari), „Nobody: Erou de serviciu/ Nobody”, de Ilya Naishuller (760.000 de dolari), „The Unholy”, de Evan Spiliotopoulos (730.000 de dolari), „Tom și Jerry/ Tom and Jerry”, de Tim Story (426.000 de dolari).

CITEȘTE ȘI: „Avatar” redevine lider în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, după o relansare în China

“Wonder Woman 1984”, record de încasări în pandemie. „Wonder Woman 3”, confirmat

Hugh Grant ar putea juca în noul thriller al lui Guy Ritchie

„Jurassic World”, filmul care a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în timp record

Foto: Profimedia Images