Primul teaser al serialului filmat în România „Wednesday”, de Tim Barton, a fost lansat (VIDEO)

De: Ana Obretin / 07.06.2022, 14:43
Primul teaser al serialului filmat în România

Netflix a distribuit primul teaser pentru serialul lui Tim Burton „Wednesday”, care a fost filmat în România, cu Jenna Ortega în rolul principal. 

Producția live action „Wednesday” este o continuare a filmului „The Addams Family” și o are pe Jenna Ortega în rolul fiicei obsedate de moarte a familiei horror. Seria se va axa pe anii de studenție ai acesteia la Nevermore Academy. “Personajul încearcă să-și controleze abilitățile psihice si zădărnicește o crimă oribilă care a îngrozit orașul său și rezolvă un mister supranatural legat de părinții săi, din urmă cu 25 de ani, toate acestea în timp ce navighează prin noua sa relație încâlcită la Nevermore”, potrivit unui articol publicat de Rolling Stone.

CITEȘTE ȘI: Tim Burton va filma în România serialul „The Addams Family”, o producție MGM TV si Netflix

Vezi teaserul mai jos:

Catherine Zeta-Jones și Luis Guzmán îi joacă pe mama și tatăl lui Wednesday, Morticia și Gomez Addams. În martie 2022, Christina Ricci – care l-a interpretat pe Wednesday Addams în filmele live-action din anii ’90 The Addams Family și Addams Family Values ​​​​- a fost anunțată că se va alătura show-ului într-un rol încă nedezvăluit, potrivit NME.

Serialul este primul realizat în franciză de la cel apărut în 1998, „The New Addams Family”. Anul trecut a fost lansat filmul „The Addams Family 2”, o continuare a reboot-ului animat din 2019, în care au fost folosite vocile actorilor Oscar Isaac, Charlize Theron și Chloë Grace Moretz.

O dată oficială de lansare a noului serial nu a fost încă anunțată, dar este posibil ca premiera să fie programată la sfârșitul anului 2022.

CITEȘTE ȘI: Catherine Zeta-Jones, la Castelul Peleș: Visuri de prințesă

Foto: Profimedia Images