„Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” rămâne încă o săptămână lider în box office-ul nord-american

De: Nicoleta Lepădatu / 13.09.2021, 07:02
„Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” rămâne încă o săptămână lider în box office-ul nord-american

Producția Marvel “ Shang-Chi și legenda celor zece inele/ Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, o aventură epică ce îl are în centru pe Shang-Chi, cunoscut drept „Stăpânul Kung-Fu” în clasicele benzi desenate, rămâne încă o săptămână pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 35,7 milioane de dolari.

Noul film abundă în acțiune, efecte vizuale spectaculoase, aventură și umor și aduce pe marele ecran un erou modern, interpretat de Simu Liu. Acesta lucrează ca valet în San Francisco, ducând o viață aparent banală, care se destramă atunci când un grup de asasini fură un pandantiv pe care i-l dăduse cadou mama sa în copilărie. Shang-Chi se vede atras  spre organizația clandestină a celor Zece Inele și este forțat să se confrunte cu trecutul pe care credea că l-a lăsat în urmă.

Regia filmului este semnată de Destin Cretton, iar din distribuție mai fac parte Awkwafina, Michelle Yeoh, Simu Liu, dar și românul Florian Munteanu. Producătorii sunt Kevin Feige și Jonathan Schwartz, iar producătorii executivi sunt Louis D’Esposito, Victoria Alonso și Charles Newirth.

Pe locul al doilea în  în box office, în urcare cu o poziție, se află „Free Guy”, care a avut încasări de 5,8 milioane de dolari de vineri până duminică. O comedie care se transformă treptat într-o poveste despre alegeri, curaj, prietenie, umanitate și ce înseamnă să te găsești pe tine într-o lume care vrea să te conformezi, cu Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar și Taika Waititi în rolurile principale, filmul este regizat de Shawn Levy.

Cu încasări de 5,5 milioane de dolari, pe locul al treilea în box offeice-ul american de weeked intră premiera „Malignant – Încarnarea Răului”, cea mai recentă creație a arhitectului universului „Conjuring”, James Wan („Aquaman”, „Fast & Furious 7″). Filmul marchează revenirea regizorului Wan la originile carierei sale cu acest nou thriller original.

În film, Madison, personajul principal, este paralizată de viziuni șocante ale unor crime cumplite, iar chinul ei se înrăutățește în timp ce descoperă că aceste vise sunt, de fapt, realități terifiante.

Topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de:   „Candyman‟ (4,8 de milioane de dolari), „Jungle Cruise”  (2,4de milioane de dolari), „Paw Patrol: The Movie” (2,2 milioane de dolari), „Don’t Breathe 2‟, de Rodo Sayagues (1,15 de milioane de dolari), „The Card Counter‟ (1,1 de milioane de dolari), „Show Me the Father‟ (700.000 de dolari) și „Respect‟, de Liesl Tommy (503.000 de dolari).

Foto: Forum Film

CITEȘTE ȘI: Pugilistul Florian Munteanu, în filmul „Borderlands”, alături de Cate Blanchett și Kevin Hart

Tags: