„Top Gun: Maverick”: Trailerul oficial al filmului a fost lansat (VIDEO)

De: Ana Obretin / 29.03.2022, 19:26

Trailerul oficial pentru „Top Gun: Maverick” a fost lansat marți. Tom Cruise revine în mult așteptata continuare a filmului din 1986, în rolul lui Pete „Maverick” Mitchell, alături de o distribuție de nou-veniți.

Joseph Kosinski a regizat filmul, în care mai joacă pe Miles Teller, Jennifer Connelly, Lewis Pullman, Glen Powell, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis, Bashir Salahuddin și alții, potrivit NME.

CITEȘTE ȘI: „Top Gun: Maverick”, cu Tom Cruise, va fi proiectat la Cannes

Vezi trailerul mai jos:

Un sinopsis oficial pentru „Top Gun: Maverick” arată că: „După mai bine de 30 de ani de serviciu ca unul dintre cei mai buni aviatori ai Marinei militare, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) se află în locul de care aparține, împingând limitele ca pilot de testare curajos și evitând înaintarea în grad care să-l țină la sol. Dar se trezește că trebuie să antreneze un detașament de absolvenți TOP GUN pentru o misiune specializată pe care niciun pilot în viață nu a avut-o vreodată”.

Maverick îl întâlnește pe Lt. Bradley Bradshaw (Miles Teller), cu indicativ de apel „Cocoș”, fiul regretatului prieten al său Nick Bradshaw, ofițer de interceptare radar, cunoscut drept „Gâsca”.

„Confruntându-se cu un viitor incert și cu fantomele trecutului său, Maverick este atras într-o confruntare cu propriile sale temeri cele mai profunde, culminând cu o misiune care cere sacrificiul suprem de la cei care vor fi aleși să zboare”, se mai arată în sinopsis. 

Între timp, o copie rară a filmului a fost furată dintr-un BMW aparținând gărzii de corp a lui Tom Cruise. Vehiculul a fost furat în Birmingham, în timp ce actorul filma scene pentru „Mission: Impossible 7”. Mașina mai conținea bunuri de „mii de lire sterline” ale lui Cruise. Mașina și copia filmului au fost recuperate de atunci, dar nu se știe dacă pelicula a fost duplicată.

Filmul va fi lansat în cinematografe pe 25 mai.

CITEȘTE ȘI: China face propaganda militara cu secvente din „Top Gun”

Tom Cruise, despre motivația de a lucra în pandemie: “Oamenii mei și-ar fi putut pierde casele”

Tom Cruise, în viață ca-n filme: Și-a salvat cameramanul dintr-un accident de tren (FOTO)

Foto: Profimedia Images