Următoarele două filme „Mission: Impossible”, cu Tom Cruise, amânate din nou

De: Ana Obretin / 22.01.2022, 09:35
Următoarele două filme

Al șaptelea și al optulea film din franciza „Misiune: Imposibilă/ Mission: Impossible”, cu Tom Cruise în rolul principal, au fost amânate până în 2023, respectiv 2024.

Motivul luării acestei decizii este pandemia de SARS-CoV-2, au spus, vineri, producătorii peliculelor, Paramount Pictures și Skydance, într-un comunicat. „Mission: Impossible 7” era programat să aibă premiera în cinematografe în septembrie 2022, fiind urmat de „Mission: Impossible 8”, în iulie 2023. Noile date pentru cele două filme sunt 14 iulie 2023, respectiv 28 iunie 2024.

CITEȘTE ȘI: Tom Cruise a prezentat la CinemaCon din Las Vegas o cascadorie din „Mission: Impossible 7”, pe care o consideră cea mai periculoasă din cariera sa

Franciza cinematografică “Mission: Impossible” împlinește 25 de ani (VIDEO)

„După o analiză atentă, Paramount Pictures și Skydance au decis să amâne datele de lansare pentru ‘Mission: Impossible 7 & 8’, ca răspuns la întârzierile din cauza pandemiei în curs”, au spus companiile într-un comunicat.

În SUA, lanțurile de săli de cinema, inclusiv AMC Entertainment și Cinemark Holdings Inc, încă încearcă să-și revină după închiderile pe lungi perioade extinse din timpul pandemiei.

Primul film din franciza de acțiune “Misiune: Imposibilă/ Mission: Impossible”a fost lansat pe 22 mai 1996. Șase la număr până în prezent, filmele de acțiune sunt o continuare a două seriale de televiziune omonime lansate în 1966, respectiv 1988. Tom Cruise apare în rolul lui Ethan Hunt, un agent dintr-un serviciu secret american cunoscut drept Impossible Missions Force (IMF), care are replici seducătoare și face cascadorii la care mulți doar visează. Franciza a generat încasări la nivel mondial de peste 2 miliarde de dolari.

CITEȘTE ȘI: 8 continuări ale unor superproducții care ajung pe marile ecrane în 2022 (VIDEO)

Foto: Profimedia Images