A plecat cu zacuscă din România! Michael Bolton, spectacol de excepţie la Sala Palatului!

  • 17.05.2013
  • ● Vizualizări: 1823

Michael Bolton a susţinut aseară, la Sala Palatului un concert senzaţional. MEI Concerts Entertainment a avut onoarea de a-l aduce în România pe artist.

Peste 4.000 de români au făcut ca Sala Palatului să devină neîncăpătoare, aseară, la unul dintre cele mai aşteptate concerte ale acestei primăveri. Spectacolul a debutat cu un mini concert, cu piese româneşti, cântate de Diana Matei şi Taraful Cleante. Bolton a apreciat muzica românească şi a invitat-o pe românca noastră la sfârşitul spectacolului alături de el pe scenă pentru a mulţumi publicului.

Michael Bolton, un veteran al baladelor, a stârnit ropote de aplauze şi a ridicat Sala Palatului în picioare. Mii de oameni au cântat împreună cu artistul refrenele pieselor care l-au consacrat. De la reprezentaţia artistului nu au lipsit nici vedete precum Adrian Videanu, Monica Tatoiu, Nico, Raluca Moianu, Monica Gabor, Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu, Tavi Colen, Liviu Vârciu, Ozana Barabancea, Adrian Enache, Iuliana Marciuc, europalamentarul Petru Luhan şi multe alte nume cunoscute.

România, pe lista preferinţelor lui Michael Bolton!

Artistul care a cucerit milioane de inimi a petrecut cu vedetele noastre la after party-ul ce a avut loc la Premier Palace Hotel & Spa, hotelul unde Michael Bolton a fost cazat."Deşi nu este pentru prima dată când mă aflu în România, de data acesta m-am simţit cel mai bine! Am fost foarte impresionat de Spa-ul hotelului, Premier Palace, cel mai mare în care am fost din Europa. Tot la aceasta vizita am descoperit ceva excepţional: zacusca! Îmi place foarte mult, şi pentru că nu găsesc acasă aşa ceva, mi-am luat câteva provizii", ne-a declarat artistul, care s-a relaxat la Spa cu sauna umeda, masaje si dusuri emotionale. Dusurile Emoţionale sau Experience Showers sunt un set de duşuri cu presiuni, temperaturi şi arome diferite, fie eucalipt şi mentă sau stropi aromatici de ploaie tropicală. Este o experienţă senzorială în care sunt combinate beneficiile apei reci alternate cu apa caldă, aromaterapia şi cromoterapia pentru o încântare a simţurilor.

30 de vedete s-au înghesuit pentru o amintire cu Bolton!

După reprezentaţie, Michael Bolton a dat autografe, a făcut poze cu persoanele prezente atât la concert, cât şi la petrerea de after-party.

Nico si Michael Bolton

Michael Bolton, Monica Gabor si Nora Seroussi

"A fost fenomenal! Şi le sunt recunoscător lui Ross Ranallo şi echipei lui de organizare, MEI Concerts, pentru efortul depus ca totul să iasă atât de bine şi mă simt minunat! Mulţumesc publicului care m-a făcut să mă simt excelent pe scena Sălii Palatului şi abia aştept să mă reîntorc în România!", a mai adăugat Michael Bolton.

Comentarii
ABONARE