Cheloo, despre decizia de a deveni raw vegan

Numerele la care asistă nu sunt singurele ”dileme” care iscă numeroase comentarii între juraţii iUmor. Printre conceptele care i-au stârnit pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac în noul sezon al emisiunii, ce va începe pe 17 septembrie la Antena 1, a fost şi decizia de a deveni raw vegan.

Discuţia despre mâncare a fost deschisă chiar de Mihai Bendeac, îngrijorat de stilul alimentar al ”colegei sale de bancă”, Delia. ”Dacă am fi siamezi, ce am face?”, a întrebat actorul, dat fiind că artistei îi place să aibă mereu ceva de ronţăit aproape în pauzele emisiunii şi îngrijorat că aceste mici gustări ar veni la pachet cu nişte kilograme în plus pentru el.

În acest timp, Cheloo nu a putut să nu remarce că tot mai mulţi concurenţi fac glume la adresa persoanelor care adoptă un regim alimentar raw vegan, vegan, vegetarian sau lacto-vegetaria.

Juratul e de părere că un astfel de subiect este de neînţeles şi nu poate concepe ca oamenii să facă atâtea diferenţieri în funcţie de împărţirea alimentelor.  "Eu cred că pur şi simplu unii oameni din lumea asta au prea multă mâncare, comparativ cu alţii. Şi mai cred că, în general, foamea face minuni!", a declarat Cheloo.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulţi dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe juraţii Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieşite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor începând de  duminică, 17 septembrie, la Antena1.

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE