Sandra Izbaşa şi dansatorul Petrişor Ruge s-au despărţit în mare secret

Fosta campioană europeană, mondială şi olimpică Sandra Izbaşa (27 de ani) nu mai formează un cuplu cu Petrişor Ruge, dansatorul preferat al Andreei Bălan.

Despărţirea dintre Sandra şi Petrişor i-a lăsat pe cei din anturajul celor doi fără nicio replică, mai ales că toată lumea de aştepta la o nuntă.

Sandra Izbaşa arată demenţial în costum de baie. Uite în ce ipostaze a fost imortalizată! Super sexy!

”Sandra şi Petrişor s-au despărţit de câteva săptămâni. A fost o surpriză neplăcută pentru toată lumea. Erau tare frumoşi împreună, se completau, aveau lumea lor, se respectau, se susţineau şi chiar se iubeau. Petreceau destul de mult timp împreună, el aproape că era mutat definitiv la Sandra. Au făcut multe sacrificii ca să fie împreună. Sandra l-a însoţit la spectacole în ţară, în străinătate, atunci când era plecat cu Andreea Bălan, doar ca să fie lângă el. Şi el a făcut sacrificii pentru ea. Toată lumea se aştepta la o nuntă, la o logodnă, nu la o despărţire. Nu i-am văzut niciodată certându-se, erau numai un zâmbet amândoi şi foarte drăgăstoşi unul cu celălalt.

Nu ştie nimeni care e motivul, ei nu discută despre relaţia lor. Nici când erau împreună, fericiţi, nu dădeau din casă. Să sperăm că e o doar o pauză şi nu o despărţire”, au declarat surse apropiate celor doi pentru wowbiz.

Galerie foto

Comentarii
ABONARE