Monica Anghel, după operaţie: Merg greu, sunt tot în convalescenţă

Monica Anghel a fost operată de urgenţă în urma probleme de sănătate pe care le avea de mai mulţi ani, dar pe care le-a ignorat.

Artista a fost operată de hernie de disc. Cu toate că a încercat să evite operaţia, respectând cu stricteţe indicaţiile medicilor, cântăreaţa a fost nevoită, într-un final să se opereze. Momentan, refacerea Monica Anghel dupa intervenţia neurologică suferită la coloana vertebrală se deşfăşoara anevoios.

Cine este femeia cu care chef Scărlătescu vorbeşte zilnic la telefon, de 20 de ani

Cum arăta Monica Anghel când avea 53 de kg! Vezi ce i s-a întâmplat după aceea

La un pas de moarte! Monica Anghel, pe patul de spital: “Nu ştim ce mâncăm, e foarte trist!”

Ce mare s-a făcut băieţelul Monicăi Anghel! O familie fericită

“Nu am inceput inca recuperarea propriu-zisa. Sunt tot in convalescenta, adica ma refac dupa operatie. Exercitiile si miscarile imi sunt inca interzise. Este nevoie de timp ca muschiul sa se lipeasca la loc pe os, asta mi-au spus medicii. Vestea buna e ca merg, desi merg greu, dar pentru inceput este un lucru bun. Mai am de asteptat cel putin doua saptamani pana sa incep programul si cel putin o luna, o luna si jumatate pana voi reveni la activitatile mele obisnuite. Nu conteaza cat dureaza, important este sa ma vindec bine ca sa nu apara alte probleme. Am rabdare, trebuie!”, a declarat Monica Anghel pentru wowbiz.ro.

Galerie foto

Comentarii
ABONARE