Kim Kardashian şi Kanye West aşteaptă al treilea copil. Au apelat la mamă-surogat

  • 29.09.2017
  • ● Vizualizări: 851

Oh, baby! După săptămâni întregi de zvonuri legate de faptul că celebra Kim Kardashian şi Kanye West aşteaptă al treilea copil apelând la o mamă-surogat, Kim însăşi confirmă ştirea! În materialul video de promovare a sezonului 14 al seriei Keeping Up with the Kardashians, care debutează la E! duminică, 8 octombrie, la ora 21:00, mama micuţilor North şi Saint aduce vestea în timpul unei conversaţii telefonice cu sora ei, Khloe Kardashian.

„Ce se întâmplă de fiecare dată când spun Ghici ce?!”, întreabă Kim. „Persoana respectivă este însărcinată?”, întreabă Khloe, iar Kim dă vestea: „O să avem un copil! OMG!”

Kim a vorbit foarte deschis despre ideea de a apela la o mamă-surogat după ce a aflat că nu mai poate să fie însărcinată pentru a treia oară.

„Mă gândesc să încerc... După ce am vorbit şi cu Kanye, cred că m-am gândit mereu la ideea de mamă-surogat ca la o opţiune viabilă, dar nu credeam că o să se şi întâmple aşa. Acum îmi dau seama că devine realitate. Cred că mama-surogat chiar este singura opţiune pentru mine”, a spus Kim într-un episod al seriei Keeping Up with the Kardashians, în luna aprilie a acestui an. Acum chiar se întâmplă!

Teaserul pentru sezonul 14 al seriei mai include şi detalii despre relaţia lui Khloe cu Tristan Thompson şi problemele lui Rob Kardashian cu Blac Chyna. „Ce legătură are ordinul de restricţie cu custodia copilului?”, spune Kris Jenner într-una dintre scene, referindu-se la discuţiile legale dintre Rob şi Chyna.

Kourtney Kardashian, la rândul său, mărturiseşte: “Nu mai sunt cu persoana cu care am trei copii”, referindu-se la problematicul Scott Disick. “Ai un prieten?”, o întreabă Khloe. “Da”, spune Kourtney, referindu-se la Younes Benjima.

Pregătiţi-vă pentru sezonul 14 al seriei Keeping Up with the Kardashians, care debutează numai la E! pe 8 octombrie, la ora 21:00.

Comentarii
ABONARE