10 celebrităţi şi fetişurile lor bizare

De: Cătălina Matei / 04.10.2014, 09:00
10 celebrităţi şi fetişurile lor bizare
Fetişurile şi fanteziile sexuale sunt, de cele mai multe ori, private şi aşa şi trebuie să fie, pentru majoritatea oamenilor fiind stânjenitor ca ele să fie cunoscute de alţii.

În cazul celebrităţilor însă, ascunderea fetişurilor a devenit din ce în ce mai dificilă de când s-a inventat meseria de paparazzo. Mai mult, unii şi le dezvăluie singuri, din dorinţa de a epata sau a face paradă sau poate chiar din sinceritate.

Iată deci ce fetişuri şi fantezii sexuale au vedetele următoare:

10) Christina Aguilera – Roleplay

chris

Christina Aguilera a recunoscut că îi placea să se îmbrace, pentru fostul ei soţ Jordan Bratman, în asistentă. Aguilera a explicat că a vrut astfel să condimenteze atmosfera din dormitor.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Aguilera, într-un interviu pentru ziarul The Sun. „I-am cumpărat lui Jordan un costum de doctor şi o trusă medicală plină de jucării… iar eu, bineînţeles, purtam un costum sexy de asistentă”, a declarat ea în interviu.

9) Amy Winehouse – Pălmuirea la fund

amy

Fostul iubit al căntăreţei Jonathan Jeannevol a afirmat că Amy nu era numai dependentă de sex, dar şi că îi făcea o placere nemaipomenită să primească palme peste fese.

Potrivit lui Jeannevol, al cărui nume de scenă este Johnny Headlock, cei doi făceau sex ore în şir iar Amy dorea tot timpul să încerce ceva nou. Jeannevol a mai afirmat că i-a oferit lui Amy droguri înainte de întâlnirile lor, dar aceasta a refuzat.

8) Quentin Tarantino – Picioarele

q

Deşi nu a admis niciodată acest lucru, fetişul său este prezent în toate operele sale. Multe dintre filmele sale au scene care implică picioarele femeilor şi, mai mult, cunoscuţii spun că el este în stare să se holbeze minute în şir la picioarele actriţelor.

Acum ceva timp, Gawker.com a publicat email-ul unei femei care ar fi avut o aventură de o noapte cu Tarantino şi din care reieşea că regizorul i-ar fi lins picioarele până a fost satisfăcut.

Pe de altă parte, în timpul unui toast în onoarea sa, Uma Thurman l-a invitat pe Tarantino să bea şampania dintr-unul din pantofii ei. Tarantino nu numai că nu s-a simţit jignit, ci chiar a făcut acest lucru.

7) Scarlett Johansson – Maşini

scarlett

Scarlett Johansson nu este excitată de maşini, cum s-ar putea înţelegi, ci de ideea de a face sex într-o maşină. Ea şi-a descris astfel fantezia în 2008: „A face sex într-o maşină este sexy. Dacă aş fi în acea stare de spirit în care să doresc să fac ceva nebunesc, sexy şi pervers, atunci aş alege bancheta din spate a maşinii”.

6) Cam’ron – Umilirea femeilor

cam

Raperul de 38 de ani a recunoscut că are acest fetiş şi că nu poate renunţa la el atât timp cât există o mulţime de femei dispuse să facă orice pentru a-l face fericit.

Cam’ron a arătat că uneori învită femei în camera sa de hotel şi le pune să facă diverse lucruri ciudate pentru câteva minute. Printre acestea, Cam’ron a enumerat sărituri, statul în cap, rostogolirea pe podea.

5) Eva Longoria – Îi place să fie legată

eva

Eva Longoria, una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood este una dintre cele mai deschise persoane atunci când vine vorba despre viaţa sa sexuală. Într-un interviu, Longoria a spus că le arată bărbaţilor cum să o mulţumească în pat şi că nu are nimic împotrivă şă fie legată cu eşarfe de mătase. „Este ceva foarte sexi să fii supus”, a declarat ea în acelaşi interviu.

Întrebată de ce oferă atât de multe detalii despre sexualitatea ei, Longoria a spus că este o femeie încrezătoare şi că, pentru femeile de generaţia ei sexualitatea nu este un subiect tabu.

4) Angelina Jolie – Sado-masochism

jolie

Angelina Jolie, mamă a trei copii şi a altor trei adoptaţi, s-a schimbat complet de când are o relaţie cu Brad Pitt. Mai mult chiar, ea a declarat public „în viaţa mea nu mai este loc pentru bisexualitate şi sado-maso”. Într-o altă declaraţie, Jolie a admis că folosea cuţite în timpul partidelor de sex. Wow!

3) Nick Lachey – Îmbrăcăminte de damă

nick

Înainte de a doua căsătorie, Nick Lachey a recunoscut că în timul mariajului cu Jessica Simpson obişnuia să se plimbe încîlţat cu pantofii ei şi acest lucru îi făcea plăcere. Sau, după cum a spus chiar el, „un mic lucru pervers, dar plăcut”.

2) Robert Pattinson – Lingerea subraţului persoanei iubite

rob

Starul francizei Twilight obişnuia să lingă subsuoara lui Kristen Stewart. Cel puţin aşa a declarat ea pentru Vogue UK: „Eu îl iubeampe el iar el mă iubea atât de mult, încât mă lingea la subraţ”.

1) Ricky Martin – Duşul de aur

martin

Starul pop latino-american a declarat deschis în 2006 pentru Blender Magazine că a participat frecvent la Duşuri de aur.

Pentru cei care nu cunosc semnificaţia, Duşul de aur  este denumit faptul că o persoană urinează pe alta pentru a obţine plăcerea sexuală.

La puţin timp după declaraţii, Ricky Martin a încercat să retracteze cele spuse. din cauza controverselor create, însă răul fusese deja făcut – lumea cunoştea fetişurile lui.