10 lucruri pe care nu le ştiai despre Austin & Ally

De: Cătălina Matei / 20.04.2014, 08:00
10 lucruri pe care nu le ştiai despre Austin & Ally
Vei să afli mai multe din culisele comediei Austin & Ally? S-a făcut! Care dintre actori sunt îngroziţi de filmele horror? Cine trebuie să se îmbrace precum o roată de caşcaval? Ce animale apar în serial? Toate răspunsurile le poţi afla în rândurile de mai jos.

În plus, fanii serialului Austin & Ally au parte de o nouă bucurie luna aceasta, odată cu lansarea sezonului doi cu muzicienii lor preferaţi, sâmbătă, 5 aprilie, începând cu ora 09.00, pe Disney Channel.

Secretul nr.1

Actorii cântă în timpul pauzelor de masă!

Raini Rodriguez (care interpretează rolul lui Trish) explică: „Austin & Ally este o comedie muzicală, aşa că fiecărui actor de aici îi place la nebunie muzica. Din acest motiv, cu toţii cântăm în timpul pauzelor de masă. Avem sesiuni muzicale tot timpul şi cântăm în grup. Este extraordinar!”

Secretul nr. 2

În fiecare marţi este ziua tricourilor haioase!

Ross Lynch (care interpretează rolul lui Austin) dezvăluie: „Este distractiv să vin la muncă în fiecare zi, însă ziua mea preferată este marţea. În fiecare marţi, fiecare poartă câte un tricou haios diferit, ceea ce este foarte amuzant. Uneori avem chiar şi o temă anume, cum ar fi cea de săptămâna trecută, când a fost „Ziua tricourilor Rock and Roll”. Am purtat un tricou cu formaţia mea, R5.”

Secretul nr. 3

Actorii au lupte cu bezele pe platoul de filmări!

Laura Marano (care interpretează rolul lui Ally) explică: „Am fost foarte maturi în prima noastră zi de filmări. De fapt, am fost atât de maturi încât am avut o luptă cu bezele. Raini ne-a adus tuturor pistoale cu bezele, aşa că am avut o luptă cu bezele în hol. Am luptat fete contra băieţi, dar nu a câştigat nicio echipă pentru că în cele din urmă, ne-am luptat unul cu altul. A fost demenţial!”

Secretul nr. 4

Calum Worthy dansează step!

Calum Worthy (care interpretează rolul lui Dez) admite: „În fiecare pauză, mă relaxez în cabina mea. Ce fac acolo? Scriu schiţe de comedie, stau pur şi simplu sau… dansez step. Câteodată dansez step pe platou, chiar dacă nu port pantofii de step!”

Secretul nr. 5

În frigider, există o ascunzătoare secretă pentru îngheţată!

Raini Rodriguez dezvăluie: „Mâncarea pe platou este minunată. Suntem hrăniţi foarte bine. Deserturile reprezintă întotdeauna mâncarea mea preferată. Avem mai multe tipuri de plăcintă şi prăjituri cu ciocolată extraordinare. În plus, întotdeuna există o doză secretă de îngheţată în frigider. Este delicios!”

Secretul nr. 6

Calum este entertainerul de pe platou!

Ross Lynch chicoteşte: „Cu toţii suntem amuzanţi pe platoul de filmări, dar cel mai haios este Calum Worthy. Are cele mai amuzante replici! Vreţi să ştiţi un secret despre ceilalţi? Porecla Laurei este Grace, deoarece are tendinţa de a se grăbi şi cade de multe ori. Îi spunem Grace pentru că nu este tocmai graţioasă. E foarte amuzantă!”

Secretul nr. 7

Invitaţii speciali ai serialului sunt o lamă şi un cangur!

Calum Worthy mărturiseşte: „Personajul meu este neobişnuit şi mai mereu îşi conduce prietenii în aventuri sălbatice şi nebuneşti. Acesta este motivul pentru care am filmat episoade care au lame şi canguri în ele. A trebuit să mă lupt cu un cangur, ceea ce a fost extrem de amuzant! Apoi am avut o lamă într-un alt episod. Avem multe animale în calitate de invitaţi speciali!”

Secretul nr. 8

Actorii din distribuţie sărbătoresc „lunea prăjiturilor” în fiecare săptămână!

Raini Rodriguez dezvăluie: „În fiecare luni este ‘Lunea prăjiturilor’! Lunea citim noul scenariu în jurul unei mese imense, pentru a vedea ce urmează în serial, iar cineva trebuie să aducă prăjituri. Cine face cele mai bune prăjituri? Nu aş putea alege…dar Ross a gătit câteva prăjituri acum două săptămâni care au fost grozave!”

Secretul nr. 9

Ross şi Calum sunt îngroziţi de filmele horror!

Calum Worthy recunoaşte: „Dacă avem o pauză mai lungă într-o zi, urmărim filme de groază în cabina mea, însă eu şi Ross suntem întotdeuna îngroziţi. Nu putem viziona filme horror. Laura şi Raini, în schimb, nu au nicio problemă. Băieţii de obicei ţipă, în timp ce fetele urmăresc filmele cu zâmbetul pe buze.”

Secretul nr. 10

Raini are cea mai ciudată garderobă din distribuţie!

Raini Rodriguez explică: „Garderoba personajului meu e ciudată! Are multe job-uri diferite, aşa că are uniforme diferite. Într-o săptămână lucrează într-un magazin de brânzeturi, aşa că poartă un costum în formă de brânză, cu o pălărie de brânză. În altă săptămână lucrează într-un magazin yo-yo şi are o bentiţă yo-yo amuzantă. Abia aştept să văd ce va purta în fiecare săptămână, căci întotdeauna este o surpriză. Este extrem de amuzant!”