10 târguri de Moş Crăciun din Bucureşti

Apropo.ro / 17.12.2014, 11:29
10 târguri de Moş Crăciun din Bucureşti
Suntem la mijlocul lunii decembrie şi mai este doar o săptămână până la Crăciun. Moş Nicolae a trecut, iar acum copiii îl aşteaptă deja pe al doilea Moş din sezon. Dar şi adulţii au aşteptări, în materie de cadouri, din partea celor dragi.

Ca să nu existe probleme, ar fi bine să începeţi, dacă nu ati facut-o deja, goana după daruri! Se vede cu ochiul liber, totuşi, că supermarketurile sau hypermarketurile sunt deja pline, dar – la fel ca şi de Moş Nicolae – târgurile de cadouri organizate în această perioadă sunt o soluţie foarte bună şi la îndemână! Iată câteva oferte din Bucureşti:

1) Târgul ”Calitate şi tradiţie pentru români” la Ministerul Agriculturii (MADR)
B-dul Carol I, nr. 2-4, sector 3
18 – 21 decembrie

FOTO: paginadeagricultura.ro

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) va găzdui Târgul de Crăciun ‘Calitate şi tradiţie pentru români’, în curtea instituţiei, în perioada 18 – 21 decembrie, eveniment în cadrul căruia vizitatorii vor putea găsi produse alimentare tradiţionale atestate şi ecologice certificate, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Printre produsele care vor încânta vizitatorii târgului MADR se vor afla Magiunul de prune de Topoloveni, care beneficiază de certificare de calitate europeană „Indicaţie geografică Protejată — IGP’, prunele uscate de Leleasca (Olt) sau ţuica din Argeş.

Nu au fost uitaţi nici iubitorii de dulceţuri şi siropuri. Aceştia vor putea găsi produse din Covasna, precum siropuri de muguri de brad sau flori de soc, dulceaţă de afine, de zmeură ori de mure. MAI MULTE DETALII, AICI

2) Târgul Cadourilor, la Sala Dalles
Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18
28 noiembrie- 23 decembrie, 10.00-20.00

 

Bucureştenii vor avea din 28 noiembrie până în seara zilei de 23 decembrie, “Crăciun ales la Sala Dalles”. Târgul cadourilor de Crăciun, dar şi de Moş Nicolae, de la Sala Dalles şi-a deschis porţile pentru cea de-a 20-a ediţie cu aceeaşi magie cu care îşi învăluie vizitatorii în fiecare an, cu un program zilnic de la ora 10 la ora 20 şi cu intrare liberă.

Cel mai vechi şi mai lung târg de sărbători din Bucureşti va crea pentru cei care-i vor călca pragul frumuseţea, mirajul şi strălucirea sărbătorilor de iarnă şi va oferi cele mai inspirate, creative şi delicioase variante de cadouri pentru Sf. Nicolae, Crăciun sau pur şi simplu pentru serile geroase cu miros de iarnă. CLICK AICI, PENTRU AMĂNUNTE!

3) Târgul „Crăciunul în bucate” în Parcul Unirii
Piaţa Unirii, sector 3
12 – 23 decembrie, 12.00-22.00

 

FOTO: cetateanul.net


Vizitatorii târgului „Crăciunul în bucate” se pot aproviziona de la târg cu produse tradiţionale, pentru mesele de Crăciun şi Revelion, aduse de la ferme din apropierea Bucureştiului, din Braşov şi Prahova, dar şi cu mâncăruri şi preparate din bucătăriile altor ţări: Grecia, Italia, Turcia şi Iran.

De asemenea, în cadrul târgului, vor fi organizate acţiuni caritabile. Copiii vor avea parte şi de spectacole de teatru cu tematică de sezon.

În fiecare seară, vor fi organizate spectacole de colinde populare, instrumentale şi vocale, dansuri şi muzică populară din zonele Munteniei, Bucovinei şi Maramureşului, precum şi momente culturale din Grecia. CITEŞTE AICI MAI MULTE DETALII

4) Bucharest Christmas Market – Târgul de Crăciun al Bucureştiului

Primăria Municipiului Bucureşti prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, organizează pentru al treilea an consecutiv, în două zone simbol ale Capitalei, Piaţa Universităţii (esplanada cu statui) şi Parcul Cişmigiu,  Bucharest Christmas Market, târgul oficial de Crăciun al Bucureştiului.

Începând de sâmbătă, 29 noiembrie, timp de o lună (până pe 28 decembrie), între orele 10:00 şi 22:00, târgul oficial de Crăciun al Capitalei îşi deschide porţile tuturor celor care vor să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă şi să se bucure, alături de cei dragi, de spectacole de muzica populară, colinde,  trupe cunoscute, de tradiţiile şi obiceiurile din toate zonele ţării ce marchează sărbătorile de iarnă.

Bucharest Christmas Market este organizat anual şi se înscrie, încă de la prima ediţie, în reţeaua internaţională a celor mai importante târguri de Crăciun din Europa – „Christmas Markets”, fiind oficial un membru al acesteia. Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de public, intrarea fiind liberă. INTRĂ AICI ŞI VEZI CE CAMPANIE UMANITARĂ SE DESFĂŞOARĂ AICI, SURPRIZELE PENTRU CEI MICI, DAR ŞI PROGRAMUL ARTISTIC!

5) Bucharest Christmas Shopping
1-21 decembrie, 12.00-20.00 (12.00-02.00 AM, în perioada 19-21 decembrie)
ROMEXPO
Bulevardul Mărăşti 65-67

Complexul Romexpo va găzdui în Pavilionul central şi pe aleile interioare, timp de 21 de zile, peste 500 de expozanţi.

Atmosfera de sărbătoare îi va purta pe toţi acei care aleg să calce pragul ROMEXPO, într-un tărâm de poveste specific Sărbătorilor de Crăciun din România. Au ales să fie parte a celui mai atractiv târg de Crăciun organizat în Bucureşti, să ofere cele mai calitative produse, la preţuri fără adaos.
Bucharest Christmas Shopping urmează modelul capitalelor europene precum Viena, Praga, Pariş sau Bruxelles care an de an organizează Pieţe şi târguri de Crăciun cu oferte care mai de care mai tentante pentru a atrage cât mai mulţi turişti dornici să se bucure de atmosfera grozavă.

Obiectivul evenimentului este acela de a atrage peste 250 de expozanţi producători sau importatori direcţi care vor să intre în contact direct cu publicul cumpărător, având posibilitatea de a vinde direct către aceştia la preţuri speciale, în ton cu sărbătorile de iarnă.

BUCHAREST CHRISTMAS SHOPPING se va desfăşura pe două categorii:

– expoziţie de produse specifice sărbătorilor de iarnă: îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, decoraţiuni, pachete de vacanţă, obiecte de artă şi antichităţi, produse alimentare, etc. cu standuri la interior şi căsuţe din lemn la exterior.
– zone de distracţie interior/exterior: colinde, concursuri, carusel, tombole, etc.

Aşadar, Moş Nicolae şi Moş Crăciun vin la şi de la Bucureşti şi sunt foarte darnici. Capitala se transformă într-o lume de poveste, plină de viaţă şi culoare ce încântă simţurile bucureştenilor dar mai ales pe ale turiştilor ce aleg să descopere o Românie feerică.

În perioada Sărbătorilor de Iarnă, cel mai mare târg de cumpărături, dar şi de distracţie din ţară se va ţine în Bucureşti. Profită şi tu de această ocazie unică pentru a face cadouri de neuitat.

21 de zile de shopping în cadrul celui mai mare târg expoziţional organizat vreodată în Bucureşti te aşteaptă!
Peste 250 de expozanţi din toate domeniile de interes vă prezintă meşteşuguri tradiţionale româneşti, decoraţiuni artizanale, îmbrăcăminte, obiecte de artă şi antichităţi, jucării pentru cei mici şi multe alte produse ce pot fi puse pe masa de Crăciun ori pot deveni un cadou.

Ai oportunitatea să achiziţionezi orice produs doreşti la preţuri de producător, fără adaosuri şi cu discount-uri de sezon!

6) Christmas Fairs’ Marathon
27 noiembrie – 23 decembrie, 12.00-20.00
Strada Toma Caragiu Nr. 3, Universitate, în spatele Palatului Sutu, vis-a-vis de Cinema Pro

La Christmas fairs’ Marathon veţi găsi, timp de 26 de zile, încă din preajma sărbătorii de Sfântul Andrei şi până aproape de Ajunul Craciunui, cele mai inspirate, originale şi variate cadouri pentru cei dragi, pentru că aici se vor aduna cei mai mulţi şi mai talentaţi expozanţi de handmade, modă şi accesorii, delicatese, cosmetice bio, vintage şi antiques din toată ţara. Şi după cum ştiţi, toţi creatorii de minunaţii, pregătesc de Crăciun cele mai spectaculoase colecţii cu care vă vor aştepta în Stradă Toma Caragiu Nr.3, lângă Metrou Universitate, vis-a-vis de Cinema Pro, până în data de 23 decembrie, în intervalul orar 12.00 – 2000..

Vor fi acolo, în fiecare zi, pentru a vă da ocazia să alegeţi cele mai potrivite cadouri atunci când aveţi timp, pentru a putea să reveniţi cu prietenii şi să vă sfătuiţi cu ei, pentru a alege pe îndelete, a proba ceea ce vă place şi a admira de câte ori doriţi noi idei ingenioase puse în practică de artişti. Şi cu siguranţă vă va face plăcere să reveniţi mereu şi mereu la Christmas Fairs’ Marathon, pentru că în fiecare săptămână vă veţi întâlni cu alţi expozanţi, cu noi colecţii, cu şi mai multe surprize. Va fi o gală a creativităţii şi a măiestriei romaneşti. Veţi putea descoperi cadouri unice care îi vor încânta, îi vor uimi şi îi vor emoţiona pe cei ce apreciază frumosul autentic şi valoarea obiectelor lucrate cu suflet şi dăruire, mai presus de notorietatea brandurilor cunoscute de toată lumea.

Săptămânal, puteţi câştiga premii – la alegere – de la expozanţii preferaţi iar în final, pe 23 decembrie, puteţi fi câştigătorul tombolei maratonului, care îşi va primi premiul ales în seara de Ajun de Crăciun.

Timp de 26 de zile veţi găsi mereu ceva nou, mereu ceva plăcut, mereu ceva de admirat, de îndrăgit, de luat acasă şi de pus sub brad, la Christmas Fairs’ Marathon. INTRARE ESTE LIBERĂ!

7) Asociaţia „Ana şi Copiii” prezint Expoziţia „Cadouri cu Suflet – Crăciun 2014”

Expoziţia „Cadouri cu Suflet – Crăciun 2014” va fi găzduită în perioada următoare în mai multe locaţii:

– 2-3 decembrie 2014 – Porsche Bank Nord – în intervalul orar 10.00-16.00;
– 4-5 decembrie 2014 – Unicredit Ţiriac ( b-dul Expoziţiei nr. 1 F, sect. 1) – în intervalul orar 10.00-17.00;
– 5 decembrie 2014 – Starbucks Mall Promenada – în intervalul orar 11.00-18.00;
– 5 decembrie 2014 – Muzeul de Artă Naţională – în intervalul orar 16.00-20.00;
– 9 decembrie 2014 – Mondelez România – str. Dimitrie Pompeiu nr. 5-7 – în intervalul orar 11.00-17.00;
– 10 decembrie 2014 – Unicredit Tiriac – str. Gheţarilor, nr. 23-25 sect.1- în intervalul orar 10.00-16.00;
– 11-12 decembrie 2014 – Grădiniţa 203 – în intervalul orar 13.00-17.00;
– 12 decembrie 2014 – Schlumberger România – în intervalul orar 10.00-17.00;

– 5-21 decembrie 2014 – Hotel Marriot – luni-vineri în intervalul orar 14.00-21.00; sâmbăta – duminică în intervalul orar 11.00-21.00;

Sunteţi, aşadar, aşteptaţi, cu obiecte lucrate manual de către copiii de la Centrul de zi Ana şi Copiii! Sunt foarte frumoase şi toate vă aşteaptă să le luaţi acasă, în schimbul unei donaţii pentru plata utilităţilor pe timp de iarnă la Centrul de zi Ana şi Copiii ( unde beneficiază zilnic de ajutor 50 de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 17 ani) şi Casa Maria – Urlaţi (unde beneficiază de ajutor 30 de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani).

8) Festival de Crăciun 2014 la Sala Palatului
Str. Ion Câmpinenau 28
11 – 19 Decembrie 2014

În perioada 11 – 19 Decembrie 2014, la Sala Palatului din Bucureşti, are loc Festivalul de Crăciun.

Vizitatorii sunt aşteptaţi cu: articole de îmbrăcăminte, încălţăminte din piele naturală şi ecologică, cojoace cu motive tradiţionale, articole din blană naturală, marochinărie, cosmetice, bijuterii, ceasuri, dulciuri, decoraţiuni pentru brad.

Târgul este deschis între orele 10.00 şi 17.00, iar intrarea este liberă!
 

9)  Caravana lui Mos Craciun
28 noiembrie – 28 decembrie
Sun Plaza Shopping Center
Calea Vacaresti nr 391

Atmosferă de feerie, decor desprins din cărţile de poveşti şi cel mai călduros atelier al Moşului la Sun Plaza Shopping Center, parter, zona Sun Atrium.

Caravana lui Moş Crăciun îşi deschide porţile pentru toţi cei care vor să ofere cadouri unicate sau personalizate celor dragi. Ceaiuri aromate, bomboane colorate, cosmetice bio, decoraţiuni pentru masa şi bradul de Crăciun, cadouri ambalate festiv, jucării pentru copii, cutii muzicale, praline belgiene, cozonaci pufoşi, vase din ceramică pictate manual şi accesorii de tot felul se vor găsi numai la târgul “Caravana lui Moş Crăciun” desfăşurat în perioada 28 noiembrie – 28 decembrie 2014, la Sun Plaza.

Unul dintre spiriduşii moşului, celebrul make up artist Alex Rădulescu, va realiza sesiuni de machiaj doamnelor si domnişoarelor care vor achiziţiona produse Aseyda Cosmetic în valoare de minimum 100 de lei de la standul din cadrul târgului. Sesiunile gratuite de make up vor avea loc de Moş Nicolae (6 decembrie, în intervalul 15:00 – 21:00) şi în preajma Crăciunului.

Aseyda Cosmetic, importatorul unic din România al cosmeticelor Yamuna, va fi prezent la „Caravana lui Moş Crăciun” cu o varietate de produse de înfrumuseţare.

„Caravana lui Moş Crăciun” este un eveniment realizat de Expopedia Advertising, partener principal al acestuia fiind Sun Plaza Shopping Center. Detalii suplimentare puteţi găsi şi pe www.expopedia.ro, www.sun-plaza.ro şi pe paginile de Facebook www.facebook.com/ExpopediaFairs şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.


10)  Mall Liberty Center
Strada Progresului 151-171
28.11 – 28.12.2014

În cadrul acestui târg sunt aşteptaţi expozanţi cu următoarele tipuri de produse:

Produse tradiţionale,
Dulciuri de casă,
Specialităţi din ciocolată,
Bomboane fondante, praline,
Diverse sortimente de biscuiţi şi pişcoturi,
Produse apicole, checuri, cozonaci, ciocolată de casă, prăjituri, torturi tematice, sortimente exclusiviste de ciocolată, prăjituri de casă, dulceţuri, ciocolată de casă, dulciuri ungureşti, şerbet, rahat turcesc, sucuri naturale.
Produse handmade,
Blănuri, Haine din piele,
Cosmetice,
Decoraţiuni de Crăciun şi de casă,
Suveniruri,
Produse artizanat,
Produse cu gravuri,
Aranjamente florale,
Cadouri de Crăciun.

 

Citeste si

http://www.one.ro/lifestyle/timp-liber/cum-sa-devii-un-super-secret-santa-in-4-pasi-alege-cadoul-potrivit-13726068