10 vedete care au devenit mame după 35 de ani

De: Cătălina Matei / 23.08.2015, 11:00
10 vedete care au devenit mame după 35 de ani
Viaţa mereu trăită la viteză maximă, dorinţa de a face o carieră strălucită, lipsa unui partnere compatibil fac ca multe femei să amâne momentul în care devin mame. Printre acestea se numără şi următoarele celebrităţi.

Din diferite motive, vedetele din galeria ce urmează au ales să devină mame mai târziu în viaţă. Au lăsat deoparte teama de nu putea rămâne însărcinată sau de a avea un copil cu probleme şi au dat curs cele mai frumoase perioade din viaţa unei femei şi a unei familii.

1. Drew Barrymore, mamă la 37 de ani

vedete

Actriţa Drew Barrymore avea 37 de ani când a anunţat că va deveni mamă. pentru prima dată. La 39 de ani, vedeta a devenit mamă pentru a doua oară, tot de fetiţă.

2. Eva Mendez, mamă la 40 de ani

vedete

Eva Mendez a dus prima ei sarcină până la capăt la vârsta la care alte femei au o echipă de copii. Anul acesta, în septembrie, actriţa a născut o fetiţă al cărei tată este Ryan Goslin, în vârstă de 33 de ani.

3. Mariah Carey, mamă la 41 de ani

vedete

În 2011, la 41 de ani, Mariah Carey dădea naştere gemenilor Moroccan şi Monroe. Ulterior a declarat că a mai pierdut o sarcină şi că a fost nevoită să apeleze la fertilozarea in vitro şi acupunctură pentru a putea rămâne gravidă.

4. Tina Fey, mamă la 35 de ani

vedete

Tina a născut primul copil în 2005, o fiică. În 2011, la 41 de ani, Tina a devenit pentru a doua oară mamă.

5. Amy Poehler, mamă la 37 de ani

vedete

Prietenă bună cu Tina Fey, Amy a avut copil cam în aceeaşi perioadă ca prietena ei. Pohler avea 37 de ani când a născut primul copil, un băiat. Doi ani mai târziu, actriţa devenea din nou mamă de băiat.

6. Lisa Ling, mamă la 39 de ani

vedete

Actriţa Lisa Ling a născut prima fetiţă la vârsta de 39 de ani. A fost un moment perfect să împace cariera profesională cu cea de mamă, astfel că a devenit protagonista unui show la CNN „This Is Life With Lisa Ling”.

7. Gwen Stefani, mamă la 36 de ani

vedete

Cântăreaţa Gwen Stefani a confirmat prima sarcină la microfon, în timpul unui concert. Primul ei copil s-a născut în 2006, al doilea doi ani mai târziu. La 44 de ani, Gwen a devenit mamă pentru a treia oară.

8. Halle Berry, mamă la 41 de ani

vedete

Actriţa Halle Berry a devenit pentru prima dată mamă de fată la 41 de ani, în 2008, iar la 46 de ani, mama unui băieţel.

9. Rachel Zoe, mamă la 39 de ani

vedete

Faimoasa fashionistă Rachel Zoe a născut primul copil pe când avea 39 de ani. A urmat apoi al doilea, un alt băiat, la vârsta de 42 de ani.

10. Salma Hayek, mamă la 40 de ani

vedete

Actriţa Salma Hayek a născut primul copil după mariajul cu Francois Henri Pinault, la 40 de ani. Au început o nouă viaţă alături de micuţa Valentina Paloma, fiica lor.