15 destinaţii de vacanţă pentru 2015

Apropo.ro / 20.04.2015, 19:00
15 destinaţii de vacanţă pentru 2015
La începutul fiecărui an, mulţi îşi propun, printre altele, multe călătorii şi aventuri pe tărâmuri îndepărtate, în vacanţele şi concediile ce vor urma.

În acest sens, site-ul huffingtonpost.com propune 15 destinaţii de vis, care ar putea să le ofere turiştilor momente de neuitat.

1) Australia

FOTO: Hepta

Australia a fost şi va rămâne o destinaţie turistică atractivă. Inegalabila viaţă de noapte, plajele superbe şi peisajul unic fac din această ţară o destinaţie turistică de recomandat.

2) Grecia

FOTO: Hepta

Grecia revine şi ea pe harta turismului, după ani de frământări generate de criza economică. Atena, considerată creuzetul civilizaţiei Occidentale, merită să fie vizitată. Dar ceea ce atrage mereu turiştii sunt minunatele insule greceşti care oferă câte puţin din fiecare: romantism în Mykonos, plaje splendide în Santorini şi minuni ale naturii în Creta.

3) Cuba

FOTO: Hepta

“Fructul interzis” al turismului american pentru mai mult de 50 de ani, Cuba se află la aproape 150 de kilometri de coastele Floridei. Ţara oferă o imaginea unică a unei culturi încremenite în timp. Turiştii se pot bucura de experienţele oferite de artiştii locali, micii întreprinzători şi traiul zilnic al cubanezilor obişnuiţi. Schimbările diplomatice anunţate recent de Statele Unite în relaţia cu Havana vor schimba acest peisaj cultural unic, aşa că 2015 este un an bun pentru a vizita Cuba, înainte ca ţara să fie transformată de influenţele Occidentale.

4) Islanda

FOTO: Hepta

Mulţi turişti în căutarea unor experienţe autentice au transformat Islanda într-o destinaţie de vacanţă importantă.

5) Japonia

FOTO: Hepta

Peste 13 milioane de turişti au vizitat Japonia în 2014. Aici tradiţia trăieşte alături de modernitate. De pe străzile uneia din cele mai moderne capitale din lume poţi ajunge rapid, cu ajutorul trenului de mare viteză, să explorezi străvechile clădiri din Kyoto. Japonia este o destinaţie culturală fascinantă şi tot mai apreciată.

Vezi celelalte 10 destinaţii, pe mediafax.ro