4 trucuri vestimentare învăţate din serialul „House of cards”

De: Nicoleta Nicolae / 01.05.2015, 11:00
4 trucuri vestimentare învăţate din serialul „House of cards”
Serialul „House of cards” poate fi şi o sursă de inspiraţie pentru fashioniste. Iată cum poţi transforma ţinutele minimaliste într-unele speciale.

David Fincher, producătorul „House of Cards”, i-a dat o sarcină strictă designerului de costume Johanna Argan: cu doar câteva excepţii, Robin Wright, cea care o interpretează pe Claire Underwood, trebuie să poarte ţinute în tonuri discrete şi croiuri simple. „Personajul este întunecat şi sobru. Claire îşi poartă ţinutele ca pe o armură“, spune Argan, citat de glamour.ro.

  • Dezvăluie puţină piele, dar cu măsură. „Îi reliefez încheieturile şi antrebraţele subţiri cu ajutorul unor piese cu mâneci trei sferturi iar rochiile cu decolteu bărcuţă îi conturează clavicula“, susţine Argan.
  • Evită materialele care se şifonează uşor. „Pentru că paleta de culori este una restrânsă, menţinerea unui look impecabil depinde de materiale şi de croială. Materialele grele, aşa cum sunt lâna, poplinul sau stofa, îşi păstrează forma“, spune Argan.
  • Atenţie la talie! Un sacou cambrat, o cămaşă care să vină ca turnată, o curea subţire: Argan se asigură că talia lui Robin Wright nu e niciodată ascunsă. „Când nu porţi piese cu print floral, aceasta este o modalitate excelentă de a-ţi demonstra feminitatea.“
  •  Poartă tocuri ameţitoare. Wright poartă aceleaşi două perechi de pantofi cu toc Louboutin, negri şi nude. „Nu ies în evidenţă, dar sunt extrem de sexy“, subliniază Argan.