5 piese de bază pentru un look inspirat de Jessica Alba

Apropo.ro / 05.01.2015, 10:00
5 piese de bază pentru un look inspirat de Jessica Alba
Jessica Alba este una dintre vedetele care nu dezamăgeşte niciodată prin ţinutele alese, şi când vine vorba de stilul de zi cu zi, dar şi la evenimentele speciale. Îi poţi adopta şi tu stilul, alegând câteva piese cheie, preferate de actriţă în outfit-urile ei.

Un strop din esenţa cosmopolitului New York, o notă de îndrăzneală şi un aer boem – acestea sunt direcţiile care descriu cel mai bine stilul actriţei Jessica Alba. Fie că alege o ţinută relaxată, de zi, sau una specială pentru o petrecere, vedeta include aproape mereu cel puţin un element colorat în ţinutele ei.

Piesele vestimentare galbene

Galbenul este una dintre culorile preferate ale vedetei. Optează pentru astfel de rochie atunci când îţi construieşti ţinuta pentru petrecere. Pentru şi mai mult impact, completeaz-o cu o pereche de pantofi portocalii sau verzi, care să o pună în evidenţă.  În ceea ce priveşte accesoriile, Jessica Alba preferă colierele delicate în detrimentul celor supradimensionate, aşa că un lanţ subţire auriu sau argintiu este perfect.

Vezi mai mult aici!