7 celebrităţi care luptă pentru drepturile animalelor

Apropo.ro / 23.08.2014, 09:00
7 celebrităţi care luptă pentru drepturile animalelor
Multe dintre vedete iubesc animalele şi luptă pentru drepturile lor, fie că sunt vegetarieni sau nu. Sunt un exemplu puternic pentru oamenii simpli.

Celebrităţi de talie internaţională se implică în strângerea de fonduri pentru animalele fără adăpost sau pentru cele cu nevoi, donează bani sau se alătură cauzelor ce implică aceste animale, scrie becomegorgeous.com. Nu stau deoparte.

Ellen DeGeneres

ellen

Deşi a abandonat visul din copilărie de a deveni veterinar, Ellen încă iubeşte animalele şi luptă pentru protejarea lor. Mai mult, Ellen atrage şi multe alte persoane să-i urmeze exemplul.

Kristen Bell

bell

De la vârsta de 11 ani, Bell a decis să devină vegetariană. Actriţa a devenit ulterior una dintre cele mai mari vedete iubitoare de animale care luptă pentru acestea. PETA a desemnat-o chiar cea mai sexy vegetariană din lume, în 2006.

Ryan Gosling

ryan

Ryan a făcut vâlvă cu un articol despre condiţiile în care trăiesc porcii susţinând că o cuşcă mică nu este viaţă, după ce a vizitat o fermă.

Kesha

kesha

Poate nu ştiaţi, dar cântăreaţa Kesha este una dintre cele mai mari iubitoare de animale şi activiste. Militează împotriva cruzimii asupra lor. În 2013 a fost recompensată şi cu un premiu pe măsura dragostei şi devotamentului său faţă de animale.

Alicia Silverstone

alicia

Vegetariană convinsă, Alicia a lucrat cu PETA pentru mai multe proiecte, a scris o carte şi a pus bazele unei comunităţi online The Kind Life prin care speră să educe oamenii cum să se poarte cu animalele.

Pamela Anderson

pamela

Fosta vedetă Playboy este şi ea o mare iubitoare de animale. A lucrat cu multe organizaţii ce apără drepturile animalelor, iar de curând şi-a făcut o fundaţie proprie.

Katherine Heigl

heigl

Actriţa are propria ei fundaţie denumită după numele fratelui său, The Jason Debus Heigl Foundation. A iniţiat numeroase programe, insclusiv impotriva eutanasierii animalelor şi multe altele.

Foto: Publimedia, MediafaxFoto