7 lucruri pe care NU le ştiai despre Maria Sharapova

De: Cătălina Matei / 08.03.2016, 07:00
7 lucruri pe care NU le ştiai despre Maria Sharapova
Este una dintre cele mai frumoase şi bogate jucătoare de tenis din lume, iar la înălţimea sa de 1,88 m ar fi putut defila cu uşurinţă pe catwalk alături de cele mai faimoase manechine. Află 7 lucruri pe care nu le ştiai despre Maria Sharapova!

1. Urletul ei, la fel de puternic ca un avion cu reacţie

Deşi pare o glumă, Sharapova este una dintre cele mai agresive sportive, iar urletul ei a fost comparat cu un avion cu reacţie. Mai mulţi oameni de ştiinţă i-au măsurat strigătul de „război” şi au ajuns la concluzia că este egal ca număr de decibeli cu sunetul pe care-l scoate un avion cu reacţie în timpul unui zbor!

 

2. Cel mai bun prieten este un patruped

Atunci când mama ei o însoţeşte în turnee, Maria este cea mai fericită pentru că aşa îşi poate lua şi animalul de companie, un câine din rasa pomeranian, pe nume Dolce.

 

3. Deţine un brand de bomboane

Deşi a semnat numeroase contracte cu mărci celebre, contracte care îi aduc anual venituri de zeci de milioane de dolari, Maria are propria afacere cu bomboane gumate. Brand-ul se numeşte Sugarpova, iar magazinele se găsesc aproape în toate statele americane.

 

4. Un Porche pentru iubitul ei!

După ce a rupt logodna cu baschetbalistul de origine sârbă Sasha Vujacic, Maria trăieşte în prezent o poveste de dragoste alături de un alt sportiv, tot tenismen. Bulgarul Grigor Dimitrov este mai mic cu 5 ani decât Sharapova şi tocmai a primit cadou de la iubita sa un Porsche în valoare de 105.000 dolari.

 

5. Sus pe tocuri

Deşi deţine propria linie de balerini, Maria se declară o fană înfocată a încălţăminte cu toc. Şi nu orice fel de tocuri! De la 10 centimetri în sus! Iar pantofii de la Jimmy Choo sunt preferaţii ei.

 

6. Dependentă de piele

Dincolo de turneele de tenis, Maria este o femeie extrem de interesată de tot ce presupune moda. De exemplu, de câte ori ajunge la Paris, îşi cumpără câte o haină de piele din magazinul Rick Owens.

 

7. Bijuteria preferată

Singura bijuterie de care sportiva nu se desparte aproape niciodată este un lănţişor de aur cu o cruciuliţă, pe care l-a primit de la părinţii ei când era mică. Maria îl consideră talismanul ei norocos.

Foto: Hepta