11 motive să NU te cuplezi cu un fotbalist

Apropo.ro / 13.04.2013, 16:00
11 motive să NU te cuplezi cu un fotbalist
Multe dintre cele care vor să se cupleze cu un fotbalist nu mai iau în calcul problemele care vin odată cu statutul de "iubită de fotbalist".

 

Iată 11 motive pentru care NU este recomandat să fi iubită de fotbalist!

1, Femeile roiesc în jurul lor

Nu mai este o noutate faptul că fotbaliștii sunt, din numeroase motive, unii dintre cei mai atrăgători, căutați și curtați bărbați. Sunt pur și simplu un magnet pentru femeile tinere, frumoase și dornice de afirmare.

Cel mai bun exemplu în acest caz a fost, este și va rămâne celebrul Adrian Mutu, zis „Briliantul”. Sunt puține femeile care au rămas indiferente în fața farmecelor acestuia. Acum este însurat cu o dominicană, dar chiar în urmă cu câteva zile, Rocsana Marcu a mărturisit că regretă și în ziua de astăzi faptul că l-a refuzat pe Briliant.

Chiar și în perioada în care a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, Mutu nu refuza plăcerile altor domnișoare, ca Laura Andreșan, ca să dăm cel mai „țipător” exemplu.

Adrian Mutu

Adrian Mutu

2. „Joacă” la mai multe porți

E și normal, nu? Joacă în deplasare, așa că au văzut multe porți la viața lor, dar mai rău este când acea poartă are un alt înțeles. Spuneam mai sus că sunt puține femeile care nu cad în plasa fotbaliștilor, dar sunt și puțini jucători care rămân fideli iubitelor de acasă. Cum am putea să îi condamnăm când sunt atâtea femei superbe în lume?

La acest punct ținem să-l reamintim pe Victor Pițurcă. El a reușit performanța ca, având soție și copii acasă, antrenorul echipei naționale a dus viață dublă, iubindu-se timp de 16 ani cu balerina Vica Blochina. 16 ani… o viață de om. Unde mai pui că au și un copil împreună, pe care nu a vrut să îl recunoască, dar într-un final a ajuns să îi plătească o pensie alimentară de 8.900 de dolari pe lună.

La urma urmei, parcă e profitabil să faci copil cu un fotbalist!

Victor Pițurcă

3, Plecările lungi și dese

Când ai un iubit sau un soț fotbalist, care mai este și carismatic, îți este frică să îl lași să plece. Nu în club, nu la un amic acasă sau la o bere în Centrul Vechi, ci acolo unde meseria îl duce. În cantonament sau când joacă în deplasare. Mai trist este faptul că trebuie să plece peste mări și țări, acolo unde au ocazia să întâlnească multe, cum s-ar zice, prospături. O fată latină, o mulatră apetisantă sau o asiatică pricepută reprezintă totuși un adevărat pericol.

Și, din păcate, nu doar distanța doare, ci și săptămânile care îi țin pe fotbaliști departe de casele lor.

Steaua în cantonament

4, Nu au intimitate

Când decizi să devii persoană publică, intimitatea este primul lucru la care renunți. Fotbaliștii, chiar dacă ideea este să se scrie despre cariera lor, sunt și ei persoane publice, așa că nu sunt scăpați din vizor, paparazzii fiind mereu pe urmele lor.

Astfel am avut ocazia să îl vedem pe stelistul Stefan Nikolic dând bani la lăutari sau vomitând pe geamul taxiului de la prea multă băutură. Pe Mutu l-am „invidiat” când a petrecut cu două domnișoare într-un club din București, deși era însurat, iar de curând am aflat că Iasmin Latovlevici face nuntă și Raul Rusescu îi va fi naș. 

Toate acestea au putut fi aflate și savurate doar cu bunăvoința paparazzilor, care nu intenționează sub nicio formă să țină doar pentru ei ceea ce află.

Stefan Nikolic

Stefan Nikolic

5, Agresivitate

Ce nu au înțeles fotbaliștii este faptul că este bine să fii agresiv în teren, și nici atunci prea mult pentru că te alegi cu un cartonaș și poate cu o suspendare, însă odată ajunși acasă trebuie să demonstreze că sunt oameni normali, calmi și iubitori.

Unii dintre ei se încăpățânează totuși să demonstreze că și în viața de zi cu zi sunt la fel de puternici, rapizi și agresivi, ca atunci când au mingea la picior.

Este și cazul tânărului Gabi Matei. „L-am iertat și am continuat relația. El m-a tăiat într-un moment de furie, după ce i-am dat o palmă. Nu s-a mai controlat și a făcut acest gen necugetat. Dragostea te face sa comiți gesturi necugetate la care nu te-ai fi gândit vreodată”, i-a luat apărarea Mădălina Pamfile fotbalistului, după ce a fost tăiată pe mână cu un cuțit.

Gabi Matei

Gabi Matei

Citește mai multe detalii despre 11 motive pentru care nu este bine să fi iubită de fotbalist, pe Showbiz.ro