Portia De Rossi a ajuns la dezintoxicare din cauza nevestei

De: Cătălina Matei / 02.07.2014, 10:54
Portia De Rossi a ajuns la dezintoxicare din cauza nevestei
Soţia celebrei realizatoare de televiziune Ellen DeGeneres a fost internată ân luna mai la un centru de dezintoxicare din Malibu, din cauza consumului abuziv de droguri şi alcool. Se pare că Portia a ajuns în această stare în urma unor discuţii aprinse cu partenera sa de viaţă.

Actriţa americană Portia de Rossi a fost internată mai bine de o lună la o clinică de de reabilitare pentru dependenţii de stupefiante şi alcool din Malibu, conform www.femalefirst.co.uk . Motivul? După mai multe certuri cu soţia sa, actriţa din serialul ”Ally McBeal” a suferit o depresie puternică şi a ales să se ”consoleze” apelând la droguri şi la băuturil alcoolice.  

O sursă apropiată celor două a declart pentru revista Touch că cele două au avut o dispută foarte aprinsă cu ceva timp în urmă. ”S-au certat foarte urât. Portia nu era fericită de ceva vreme şi se izolase în băutură şi droguri, iar Ellen i-a cerut socoteală. În acel moment, Portia a început să ţipe şi să-i reproşeze soţiei sale că s-a apucat de băutură din cauza creizelor de comportament şi că nu o mai iubeşte. Ellen a fost devastată, a început şi ea să ţipe şi a dat-o afară”, a precizat sursa respectivă.

Se pare că, pe toată perioada internării, realizatoarea TV în vârstă de 56 de ani şi+a vizitat partenera la clinică în fiecare weekend. Chiar dacă presa tabloidă din SUA a scris că cele două vor divorţa în curând, se pare cp ellen şi Portia se străduiesc din răsputeri să-şi refacă mariajul.

Foto: Splash News; Hepta