Alexandra Bădoi, vacanţă de 8.000 de kilometri prin Europa

De: Cătălina Matei / 01.09.2013, 08:00
Alexandra Bădoi, vacanţă de 8.000 de kilometri prin Europa
Prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1 s-a întors din cea mai frumoasă vacanţă din viaţă ei, în care a parcurs, cu maşina, 8.000 de kilometri.

Vedeta Antenei1 a cutreierat Europa  vizitând printre altele Monte Carlo, Nisa, Saint Tropez, Cannes, Barcelona, Valencia şi Ibiza.

“Am vizitat locuri superbe, am întâlnit oameni minunaţi şi am filmat un nou videoclip! A fost  vacanţa mea de vis. Coasta de Azur m-a întâmpinat cu Mediterana ei albastră ca cerul, cu stâncile ei perfecte scufundate în valuri şi cu bogăţiile etalate în porturi sau în magazinele luxoase de la orice colţ de stradă. Nu mai văzusem Barcelona şi Valencia până acum. M-au uimit prin grandoarea lor, prin obiectivele turistice, prin plajele şi străzile civilizate şi prin bun simţ. Mult bun simt”, spune Alexandra.  

De Ibiza, locul preferat al iubitorilor de muzică şi petrecere, Alexandra pur şi simplu s-a îndrăgostit: ”Am încercat să mă bucur de ceea ce oferea insula. Am fost la spectacolul celui mai iubit DJ din lume, Armin Van Buuren, în cel mai mare club din lume, Privilllege. Am înotat şi m-am răsfăţat la plaja”. 

Pe lângă munca în redacţia de ştiri, Alexandra este de ceva vreme  şi o prezenţă aparte în peisajul muzical din România şi nu numai. ”Septembrie o să fie o lună plină pentru mine, voi lansa un nou videoclip la piesa  pe care l-am filmat chiar în Ibiza, dar până atunci sunt în studio pentru noi piese”, incheie prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1.