Sylvester Stallone a vrut „să-l sugrume” pe Arnold Schwarzenegger

Apropo.ro / 06.08.2014, 08:00
Sylvester Stallone a vrut
Actorii Sylvester Stallone şi Arnold Schwarzenegger au fost duşmani de moarte, la începutul carierei.
Dacă pe atunci nu se suportau, iar Stallone a spus că şi-ar fi dorit să-l „sugrume” pe Schwarzenegger, în anii ’80, când se luptau pentru titlul neoficial de cel mai dur om de la Hollywood, iată că acum starul seriei „Rocky” şi eroul francizei de succes „Terminator” au îngropat securea războiului şi au jucat împreună în filmul „Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables”.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
„Au fost momente în care nu suportam să ne aflăm în aceeaşi cameră. Arnold era genul de persoană pe care îţi doreai să o sugrumi, în fiecare zi. Adică şi dimineaţa şi seara. Eram atât de competitivi. El era Mr. Olympia. Ne-am lansat cam în aceeaşi perioadă. Bineînţeles, eu am fost primul, dar el era mai mare”, a mărturisit acum Stallone despre rivalitatea intensă dintre ei.
 
Conform Mediafax, Stallone şi Schwarzenegger apar împreună în cel de-al treilea lungmetraj al seriei „Eroi de Sacrificiu”, alături de alte staruri ale filmelor de acţiune americane, precum Mel Gibson, Wesley Snipes, Jason Statham, Harrison Ford şi Antonio Banderas.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Premiera filmului „Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3” va avea loc pe 15 august, în Statele Unite ale Americii, însă o copie piratată a lungmetrajului de acţiune a ajuns ilegal pe internet în urmă cu două săptămâni, fiind descărcată de 189.000 de ori, numai în primele 24 de ore.
 
Filmul „Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3” va avea premiera pe marile ecrane din România pe 22 august.