Aşa arată locuinţa familiei Reghecampf de pe lacul Snagov! FOTO

Apropo.ro / 23.05.2013, 08:00
Aşa arată locuinţa familiei Reghecampf de pe lacul Snagov! FOTO
Anamaria se pregăteşte să se mute în curând într-o vilă cu 5 etaje situată pe malul lacului Snagov, aşa cum îi şade bine unei vedete tv şi om de fotbal, al cărui soţ este nimeni altul decât… antrenorul Stelei.

In living la Anamaria Prodan

Până la marea mutare însă, i-am făcut o scurtă vizită familiei „Reghe” la reşedinţa lor de vară: o vilă situată tot în Snagov, oaza de linişte şi relaxare a celor doi. Aici o pot găsi prietenii acum pe Anamaria Prodan, ori în locul ei preferat de la etaj, biroul, acolo unde face afacerile, contractele şi transferurile cu fotbalişti, ori pe terasă- locul preferat al soţului său, antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf. Biroul este plin cu poze din cariera de fotbalist si antrenor a lui Reghe şi nu numai. Este ca un „altar”.

Biroul este plin cu poze din cariera de fotbalist si antrenor a lui Reghe

Holul

Pe terasa casei

Cât priveşte designul casei în care şi-au petrecut ultimele veri, acest este este unul simplu şi cu gust, mobila din casă, din lemn masiv a fost adusă din Germania. Ana spune însă că obiectele ei de decor preferate din casă sunt broaştele, de altfel şi primele ei jucării.

Camera copiilor

Bucataria

„Casa asta de la Snagov am luat-o dintr-o joacă, să avem o casă de vacanţă aproape de Bucureşti, pentru că nu plecăm niciodată departe. În timp, ne-am îndrăgostit de locul ăsta, de curtea mare de 1000 de metri pătraţi”, ne-a mărturisit Anamaria. „Mi-a fost tare frică de apă, pentru copii, de aceea nu am luat prima dată o casă pe lac, am lăsat-o să fie aşa, ca o cabană, mai intimă”, ne-a mărturisit vedeta. Cu toate că le este foarte dragă, familia Reghe se pregăteşte să se mute în curând într-o nouă casă, situată pe lacul Snagov. ” Am cumpărat o casă mai mare, pentru că nu mai încăpeam. Vila în care ne vom muta cel mai probabil peste două-trei săptămâni are 5 etaje. Noi suntem mulţi, avem familie mare şi când venim toţi la Snagov se umple casa!”, ne-a dezvăluit vedeta.

Dana Popa