Simona Pătruleasa: “Pentru Ingrid, mă bat cu toată lumea!”

De: Cătălina Matei, Mioara Tronaru / 07.05.2013, 10:54
Simona Pătruleasa: “Pentru Ingrid, mă bat cu toată lumea!”
Este una dintre cele mai fericite mămici din showbiz-ul românesc, dar şi una dintre cele mai sexy. Nu o zicem noi, ci topurile de specialitate. Prezentatoarea Ştirilor Kanal D din weekend profită la maximum de orice moment petrecut alături de fetiţa sa de un an şi opt luni, Ingrid. Simona recunoaşte că este o mămică panicoasă şi că este în stare de orice pentru micuţa sa.

– Se spune că mămicile pot muta munţii din loc pentru copiii lor. De când a apărut Ingrid în viaţa ta, cât de tare te-ai schimbat?
Chiar aşa şi este! Am văzut-o pe mama, când eu şi fratele meu eram mici, cum era în stare să se „bată” cu lumea întreagă pentru noi. Cu siguranţă, la fel voi fi şi eu pentru Ingrid! Înainte să fim părinţi aveam tabieturile noastre, acum sunt în permanenţă pe fugă să rezolv ce am de făcut în orele în care ea doarme, dar cred că este normal pentru că îmi doresc să mă bucur de perioada asta minunată care trece destul de repede.

– Care sunt tabieturile tale acum?
Totul se întâmplă în funcţie de Ingrid: program, mâncat, ieşit în oraş, plimbare în parc, absolut tot!

– Cât de mult timp petreceţi împreună?
În timpul săptămânii lipsesc de două ori câte două ore şi asta când doarme pentru că mă întorc repede să ieşim în parc. Când sunt la serviciu, în weekend, stă cu Sabin. Petrecem foarte mult timp împreună şi mă bucur că programul îmi permite să fiu mai tot timpul alături de ea şi să mă bucur de toate etapele prin care trece.

– Eşti o mămică panicoasă? Am înţeles că ţi-ai căutat o maşină cu multe elemente de siguranţă, mai ales pentru copii…
Recunosc că sunt cam exagerată şi sperăm că timpul să mai rezolve asta, dar nicio şansă! Da, acum conduc o maşină care depăşeşte cu mult aşteptările mele şi care are toate opţiunile de siguranţă posibile, asta tocmai că eu să am tot confortul când merg cu Ingrid în maşină. Sunt foarte mulţumită de ea şi cred că orice părinte ştie că e normal că atunci când ai un copil să încerci să găseşti soluţii pentru a fi în siguranţă!

– A început să vorbească clar? Ce-a spus prima dată „Mama” sau „Tata”?
Prima dată a spus „mama”. Spune foarte multe cuvinte, dar nu-l poate pronunţa pe R. Ştie cum îi cheamă pe bunici, pe fraţii noştri şi mai nou ne mai strigă „Simi” şi „Sabi”.

– La prima vedere, Ingrid nu prea seamănă cu tine… Crezi că următorul bebe te va moşteni?
Nu se ştie niciodată! La naştere, când mi-au adus-o lângă obraz, câteva secunde, eram sigură că va semăna cu mine. Avea părul negru. Aş fi putut apoi să o recunosc dintr-o mie. Acum, la un an şi 8 luni, seamănă foarte mult cu Sabin când era mic.

– Un copil mic în familie influenţează şi relaţia dintre soţi. Cât de mult v-a afectat apariţia lui Ingrid pe tine şi pe Sabin? Mai aveţi timp dor pentru voi doi?
Nu prea mai ai timp liber, dar nici nu ne dorim să stăm fără ea. Am fi putut să plecăm câteva zile doar noi doi, dar nu ne-a lăsat inima! De când s-a născut, nu a existat o zi în care să nu fim împreună. La noi, micile animozităţi au fost legate de cât de bună e apa de băiţa, de temperatura din cameră şi asta pentru că Sabin este un tată foarte implicat în creşterea fetiţei noastre.

– Crezi că o mămică poate fi, în acelaşi timp, şi o femeie sexy?
Sigur. Văd în parc foarte multe mămici sexy, deci se poate!

– Ce fel de tătic este Sabin?
Sabin este un tătic responsabil şi foarte priceput, iar asta nu poate decât să mă bucure.

– Cât de mult o răsfăţaţi pe puştoiacă? Care au fost cele mai scumpe cadouri pe care i le-aţi făcut?
Prea mult! Nu îi luăm cadouri în funcţie de preţ, Îi cumpărăm lucruri utile. Cel mai scump cadou a fost o căsuţă, dar care a meritat investiţia pentru că a fost foarte bucuroasă şi încă nu s-a plictisit de ea.

– Unde petreceţi Paştele?
Acasă, ca de fiecare dată!

Cătălina Matei
Foto: Mihai Dăscălescu
Make-up: Sorina Brumariu
Hair: Marina Ilie

Aniversare la Kanal D

Pe 10 mai, Ştirile Kanal D împlinesc 3 ani de la relansare, iar Simona se pregăteşte să sărbătorească evenmentul. „Acum trei ani, Kanal D a venit pe piaţa media cu un nou concept de ştiri, mult mai fresh, mai optimist, neimplicat politic. Mă bucur să fac parte din echipa această minunată şi să sărbătoresc alături de toţi profesioniştii din Kanal D cei trei ani de la relansare. În trei ani, Ştirile Kanal D au avut parte de cea mai fulminanta ascensiune în preferinţele telespectatorilor, semn că ceea ce facem este de bun augur”, ne-a mărturisit vedeta.