Ce cadouri ridicol de SCUMPE au primit vedetele de Crăciun!

De: Pusa Toader / 26.12.2014, 08:00
Ce cadouri ridicol de SCUMPE au primit vedetele de Crăciun!
Cadourile de Crăciun pe care şi le doresc vedetele nu sunt exact genul care să intre sub brad sau într-o pereche de ghetuţe!


Vă intrebaţi ce şi-ar mai putea dori unii oameni care au deja totul? O să fiţi surprinşi!
Iată ce cadouri incredibile au primit unele celebrităţi, în anii trecuţi, de Crăciun.

Mariah Carey – Rolls Royce Phantom
Nick Cannon şi Mariah Carey nu sunt genul de oameni chibzuiţi. În anul în care Mariah a dat naştere celor doi gemeni ai cuplului, de Crăciun, Nick s-a hotărât să-i percheze sub brad un Rolls Royce Phantom, alături de o plăcuţă de înmatriculare personalizată, care spunea “MommyMC”.

Mike Tyson – cadă de 2 milioane $
Într-un an, Mike Tyson i-a cumpărat fostei sale soţii, Robin Givens, o cadă de baie de 2 milioane de dolari. Aşa se explică cum a ajuns să aibă mai apoi datorii de peste 38 de milioane.

 

Paris Hilton – Bentley roz
Moştenitoarea blondă nu a mai aşteptat venirea Moşului şi şi-a luat singură un Bentley Continental GT, de culoare roz, cu diamante încrustate pe bord, în valoare de 285.000 $.

Vicktoria Bekcham – Geantă 129.000 $
Într-un an, de Crăciun, David Bekcham i-a cumpărat soţiei sale, Victoria Beckham, o geantă de fiţe: a cheltuit 129.000 $ pe o Hermes Himalayan Birkin.
 

Oprah – Croazieră pe Mediterană
Oprah este faimoasă pentru darurile extravagante dăruite în emisiunea ei, aşa că nu trebuie să ne mire că le-a oferit angajaţilor ei – care numărau peste 100 de suflete –  o croazieră de lux de 10 zile în Mediterana, costurile acesteia ridicându-se la 750.000 de dolari.

Beyonce – 2 milioane $
Cântăreaţa i-a dăruit soţului ei, Jay Z, o maşină în valoare de 2 milioane de dolari, marca Bugatti Grand Sport.

Suri Cruise – Ponei şi cercei cu diamante
De Crăciun, fiica răsfăţată a actorilor Tom Cruise şi Katie Holmes a primit cadouri în valoare de 130.000 de dolari, printre care un ponei, cercei cu diamante şi rochii de designer.