Cel mai nou cuplu din showbiz! Ea cântăreaţă, el actor şi fiul unui fost fostbalist celebru!

Apropo.ro / 06.09.2014, 07:00
Cel mai nou cuplu din showbiz! Ea cântăreaţă, el actor şi fiul unui fost fostbalist celebru!
Acum câteva zile, fiul lui Ilie Dumitrescu a postat pe pagina sa oficială de Facebook două poze în care era alături de o frumoasă brunetă, cunoscută, de altfel, la rândul ei în lumea mondenă.
Nu doar că zâmbea timid alături de tânăra domnişoară ci într-una dintre fotografii, Ilie Dumitrescu Jr chiar o sărută cu foc. Pentru a dezlega misterul, căci fanele junelui Dumitrescu s-au întrebat cu cine s-a afişat acesta, însoţitoare lui este nimeni alta decât cântăreaţa Francesca Lucarelli.
 
Foto: Facebook
 
Foto: Facebook
 
Nu de puţine ori, Francesca a făcut furori atunci când s-a afişat la evenimentele mondene. Brunetă, înaltă şi bine făcută, Francesca nu poate trece neobservată. Ea este acum în promovare cu single-ul “Just Wanna” şi pregăteşte noi surprize muzicale.
 
Foto: Facebook
 
Pe lângă faptul că este artistă şi arată bine, Francesca este o studentă eminentă şi nu este deloc străină de lumea sportului, făcând tenis de performanţă. De asemenea, Ilie Dumitrescu Jr cochetează cu actoria şi  îi place să fie în faţa reflectoarelor. Ei formează acum cel mai nou cuplu din showbiz!