Viktor Krum din “Harry Potter” joacă în “Undercover”, la Prima TV

De: Cătălina Matei / 02.10.2014, 08:00
Viktor Krum din “Harry Potter” joacă în “Undercover”, la Prima TV
Stanislav Ianevski este actorul care şi-a început cariera în filmul “Harry Potter”, iar acum poate fi văzut la Prima TV, în serialul “Undercover”.

Stanislav Ianevski este un actor bulgar de doar 29 de ani, care şi-a început cariera într-una dintre cele mai mari producţii cinematografice, “Harry Potter and the Goblet of Fire” (Harry Potter şi Pocalul de Foc).

Filmul a făcut încasări de peste 100 de milioane de dolari, în weekend-ul în care a fost lansat în Statele Unite ale Americii, şi a câştigat, doar în SUA, aproape 300 de milioane de dolari din vânzarea de bilete (sursa aici).

Stanislav Ianevski a jucat rolul lui Viktor Krum, un vrăjitor bulgar care vine la Hogwarts să concureze împotriva lui Harry Potter, în Turneul celor Trei Vrăjitori.

În “Undercover”, Stanislav Ianevski este Angel Yakimov, poreclit Geleto, bodyguardul personal al temutului mafiot Djaro. Prima TV difuzează câte două episoade din serialul de succes, în fiecare joi, de la ora 20.30.

În episoadele următoare, Martin (Ivailo Zahariev) este din nou pus în faţa unor grele încercări. După ce fură o maşină de poliţie, el ajunge pe lista celor mai căutaţi criminali.

Poliţistul face, însă, şi mari progrese în anchetă după ce află detaliile unei afaceri cu droguri, organizate de Djaro (Mihail Bilalov). Viaţa şi misiunea lui Martin sunt puse în pericol de un trădător din poliţie, care află că există un agent infiltrat în gaşca mafiotului.