Cupluri surpriză la Hollywood! Ştiaţi că au fost împreună?

Apropo.ro / 11.01.2015, 08:00
Cupluri surpriză la Hollywood! Ştiaţi că au fost împreună?
S-au iubit, au locuit împreună şi mai apoi s-au despărţit! Ele sunt celebrităţile care au format cupluri surprinzătoare la Hollywood! Nici ei nu-şi mai amintesc acum ce au avut de împărţit!
Beyonce şi Mos Def
 
 
Foto: Splash News
 
Înainte de a se căsători cu Jay Z, Beyonce a mai fost cuplată cu un rapper celebru. O perioadă destul de scurtă, Beyonce a avut o relaţie cu Mos Def.
 
 
 
Will Smith şi Tyra Banks
 
 
Foto: Splash News
 
În timpul filmărilor pentru serialul care l-a făcut celebru, “The Fresh Prince of Bel Air”, Will Smith s-a cuplat cu supermodelul Tyra Banks. Pe atunci amândoi erau pe val, Tyra era în topul celor mai hot modele, iar Will Smith super celebru cu propriul serial şi cu cariera muzicală.
 
 
 
Demi Moore şi John Stamos
 
 
Foto: Splash News
 
Demi Moore şi John Stamos s-au întâlnit în 1980 pe când amândoi jucau în “General Hospital”. Despre actorul Californian s-a scris că ar fi avut o relaţie şi cu Renee Zellweger. Stamos a fost căsătorit cu Rebecca Romijn în intervalul 19.09.1998 – 01.03.2005, fiind implicat în idile cu Paula Abdul şi Denise Richards.
 
 
 
Julia Roberts şi Liam Neeson 
 
 
Foto: Shutterstock / Hepta
 
Julia Roberts şi Liam Neeson au început să se întâlnească după ce au jucat în “Satisfaction”, în 1987, când ea avea doar 19 ani şi el 35. S-au mutat împreună, dar s-au despărţit anul următor. 
 
 
 
Janet Jackson şi Matthew McConaughey 
 
 
Foto: Shutterstock
 
Janet Jackson şi Matthew McConaughey s-au cunoscut la premiile Grammy, în 2002. Cei doi au  avut o aventură, pe care sora lui Michael Jackson nu a vrut s-o recunoască la început.
 
 
 
Britney Spears şi Colin Farrell
 
 
Foto: Mediafax Foto
 
Pe vremea când Britney Spears era în vogă, la începutul anilor 2000, artista era în topul celor mai sexy şi atrăgătoare vedete.  Ea şi Colin Farrell au avut atunci o relaţie de scurtă durată şi chiar s-au afişat împreună pe covorul roşu, la un eveniment. S-au despărţit, însă, extrem de repede şi fiecare şi-a văzut de viaţa lui.
 
 
 
Kim Kardashian a fost cuplată cu Nick Cannon, dar şi cu rapperul The Game
 
 
Foto: Shutterstock
 
Înainte să devină celebră, datorită propriului reality show, “Keeping Up with The Kardashians”, şi să îşi facă o mulţime de operaţii estetice, Kim Kardashian a fost cuplată cu Nick Cannon, fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey. De asemenea, actuala soţie a rapperului Kanye West a mai fost implicată într-o relaţie cu un artist, The Game. Rapperul a dezvăluit recent ca în urmă cu mulţi ani ar fi avut o relaţie cu Kim Kardashian
 
 
 
Kathy Griffin şi Quentin Tarantino
 
 
Foto: Shutterstock
 
Kathy Griffin şi Quentin Tarantino: Artista spune că au fost pentru un scurt timp iubiţi, în 1995, dar relaţia nu s-a consumat până la capăt, pentru că Tarantino voia doar să „stea îmbrăţişaţi”.
 
 
 
Elle Macpherson şi Kevin Costner 
 
 
Foto: Shutterstock
 
Elle Macpherson şi Kevin Costner au avut parte de o dragoste cu năbădăi. Au avut o relaţie în 1996, după care au decis să locuiască împreună pentru o scurtă perioadă de timp, căci relaţia lor nu a supravieţuit mai mult de un an.
 
 
 
Brooke Shields şi Liam Neeson
 
 
Foto: Shutterstock
 
Brooke Shields şi Liam Neeson au avut o relaţie scurtă, de doar un an de zile, în 1991, iar conform declaraţiilor lui Neeson, acesta se vedea deja căsătorit cu Brooke Shields.
 
 
Sofia Coppola şi Keanu Reeves
 
 
Foto: Shutterstock
 
Sofia Coppola şi Keanu Reeves: S-au întâlnit pentru puţin timp, în 1992, pe când celebrul ei tată lucra cu Keanu la filmul „Dracula”.