Adela Popescu şi Radu Vâlcan se pregătesc de nuntă!

De: Cătălina Matei / 25.11.2014, 11:23
Adela Popescu şi Radu Vâlcan se pregătesc de nuntă!
După ce Marius Moga a anunţat că s-a logodit cu iubita sa, Bianca Lăpuşte, iată că showbiz-ul românesc se pregăteşte de încă o nuntă. Adela Popescu a primit inelul de logodnă de la Radu Vâlcan, iar nunta va avea loc tot în 2015.

Anunţul fost făcut chiar de către Adela Popescu pe propriul blog. „E prea frumos inelul pe care l-am primit ca să nu mă laud cu el. Plus că sigur cineva l-ar fi văzut şi ar fi scris despre asta într-un mod eronat, poate. Aşa că… dragii mei, vreau să aflaţi de la mine. Am spus “DA” din toata inima! Într-o zi frumoasă de toamnă, în oraşul în care am ieşit pe ascuns pentru prima data împreună, la restaurantul la care am băut primul pahar cu vin ca un cuplu”, a scris viitoarea mireasă.

Foto: www.adelapopescu.eu

„Suntem fericiţi şi am vrut să ştiţi. Poate într-o zi o să vă spun toată povestea săptămânii de dinaintea momentului care este absolut savuroasă, credeţi-mă! Staţi să-mi treacă euforia şi mă pun pe scris”, a mai precizat Adela.

Foto: Acasă TV

Se pare că Radu Vâlcan se gândea să o ceară pe Adela în căsătorie încă de la nunta Danei Rogoz. „Ne-am simţit foarte bine la nunta prietenei noastre Dana Rogoz. Atunci a fost un moment când eu am fost într-adevar gelos pe nunta lor. Cred că în momentul acela aş fi cerut-o pe Adela în căsătorie. Dar a trebuit sa plecăm din Bucureşti şi m-am răzgândit”, declara actorul la acea vreme.