Teoria ciorapului la “Supermodels by Cătălin Botezatu”

Apropo.ro / 14.01.2015, 14:14
Teoria ciorapului la “Supermodels by Cătălin Botezatu”
Ciorapii bărbăteşti au devenit subiect de dezbatere între concurenţii de la “Supermodels by Cătălin Botezatu”, show-ul care va putea fi urmărit în curând la Kanal D. Pentru că unii dintre tinerii concurenţi făceau gafe când îşi potriveau ţinutele cu aceste elemente vestimentare mai mici, dar care prin neadecvare pot strica un întreg echilibru estetic, Cătălin Botezatu s-a simţit dator să le explice câteva reguli de bază.
“Ciorapii bărbăteşti trebuie aleşi în funcţie de îmbrăcămintea pe care o purtăm, în ultima vreme se poartă aceia cu floricele, coloraţi – atunci când pantalonii sunt scurţi şi lasa glezna la vedere. Iar în momentul în care te îmbraci elegant, categoric alegerea trebuie să fie un ciorapii lungi, până în apropierea genunchiului, negri. Ciorapul alb se poartă doar la ţinuta sport”, a spus celebrul designer.
 
Foto: Facebook
 
“Nu mi-am imaginat că o biată şosetă poate să strice totul într-o secundă. Mereu am considerat că ciorapii sunt ultimul lucru la care să mă gândesc serios înainte să mă îmbrac şi să ies din casa… Acum lucrurile se vor schimba radical!” , a povestit unul dintre concurenţi.
 
Pe tot parcursul emisiunii, aspiranţii la titlul de  “Supermodels” învaţa tot felul de trucuri vestimentare de la mentorul lor şi sunt introduşi pas cu pas în universul glamour al modei.  Probele dificile prin care trec, dar şi lucrurile aparent mărunte pe care le învaţa de-a lungul experienţei “Supermodels by Cătălin Botezatu”, îi apropie tot mai mult de marele premiu al emisiunii, titlul de Supermodel şi un contract cu una dintre cele mai prestigioase agenţii de modă din Paris.