Vedete care s-au lăsat de fumat, motivele si metodele lor

Apropo.ro / 13.09.2015, 11:00
Vedete care s-au lăsat de fumat, motivele si metodele lor
Psihologi, hipnoză, ţigări electronice – toate au fost încercate de staruri în lungul drum spre renunţarea la nicotină. Iar mulţi dintre domni au mai avut un stimulent adevărat – frica de partenera de viaţă.

Ben Affleck a avut, probabil, cel mai bun motiv să se lase de fumat. În 2005, soţia lui, Jennifer Garner, a rămas însărcinată cu primul copil al cuplului. I-a arătat soţului ecografia care confirma sarcina, iar Ben i-a făcut o promisiune pentru toată viaţa. A renunţat la fumat, dar decizia n-a fost deloc uşoară. A reuşit să se ţină de promisiune în faţa soţiei cu ajutorul unui specialist în hipnoză. Alături de acesta, a făcut şi şedinţe de psihoterapie. Avea nevoie de acestea pentru că fusese fumător înrăit timp de nu mai puţin de 20 de ani.

Charlize Theron s-a lăsat de tutun nu datorită vreunui bărbat din viaţa ei, ci după ce într-o seară s-a simţit rău. Fumase câte 3 pachete de ţigări pe zi pentru că trecea printr-o situaţie stresantă. Au urmat şedinţe de hipnoză, urmate de Pilates şi yoga.

Şi frumoasa blondă se declară în prezent nefumătoare. Nu se gândeşte să se mai apuce vreodată de nesănătosul viciu, chiar dacă orice producţie cinematografică la care participă reprezintă, după cum chiar ea spune, un stres enorm.

Citeste mai mult aici!