Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi Cătălin Preda revin în postura de juraţi la “Splash! Vedete la apă”

De: Nicoleta Nicolae / 17.06.2015, 12:00
Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi Cătălin Preda revin în postura de juraţi la “Splash! Vedete la apă”
Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi Cătălin Preda revin la masa juriului, în cel de-al treilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă”, care va fi difuzat de Antena 1. Cei trei vor juriza săriturile în apă pe care 40 de vedete din muzică, teatru, sport şi televiziune le-au pregătit, în încercarea lor de a-şi depăşi limitele.

“Este un sezon bun. Deja am remarcat câţiva concurenţi cu potenţial, care mi-aş dori să ajungă  în finală. Toată lumea are aici o energie bună şi de asta se vor convinge şi telespectatorii. În concurs, voi puncta partea tehnică, dar voi ţine cont şi de atitudinea, energia, sportivitatea fiecăruia, în concurs”, spune Cătălin Preda, multiplu campion naţional şi internaţional la sărituri în apă.

“Îmi place mult acest show şi postura de jurat pe care o am în această emisiune. Deja mă bucur de “Splash! Vedete la apă” în fiecare vară şi iau toată această perioadă de filmări de la Bacău ca pe o vacanţă. Îmi plac mult echipa şi colegii şi mă bucur de fiecare clipă petrecută alături de ei. În concurs, punctez curajul şi evoluţia participanţilor şi încerc să fiu cât mai drept şi obiectiv”, adaugă  Cosmin Seleşi.

“Este un sezon extraordinar, în care telespectatorii vor descoperi vedetele dezbrăcate şi la propriu, şi la figurat. Eu punctez fiecare săritură în apă, din punct de vedere artistic. Îmi place să urmăresc atitudinea concurenţilor, din momentul în care se aşează la canapea şi până la săritura în apă.  Cei mai mulţi dintre ei sunt foarte speriaţi la platformă, înainte de săritură, şi relaxaţi şi zâmbitori după ce ies din apă”, spune şi Ozana Barabancea.

Filmările pentru „Splash! Vedete la apă” au început deja şi se desfăşoară la Bazinul Olimpic din Bacău. Cei 40 de concurenţi sunt antrenaţi de Adrian Cherciu, Clara Gherase, Claudia Tiu şi Bogdan “Bobo” Ioniţă, multipli campioni naţionali şi internaţionali la sărituri în apă.