Ce maşină de lux va conduce Prinţul George! E piesă de muzeu

De: Nicoleta Nicolae / 13.01.2016, 10:39


Ce maşină de lux va conduce Prinţul George! E piesă de muzeu
Primul copil al Ducesei Kate (34 de ani) şi a Ducelui William (33 de ani), Prinţul George, are un viitor strălucit în faţă.

Chiar dacă acum atenţia este concentrată pe mezina familiei, micuţa Prinţesă Charlotte, dar şi pe noua sarcină a lui Kate, cei doi părinţi vor să îşi răsfeţe odraslele cum pot mai bine.

Aşa se face că William a şi scos o maşină din muzeu, acolo unde se află încă de când el a depăşit vârsta necesară pentru a-l conduce, potrivit mirror.co.uk.

Este vorba despre un Aston Martin V8 Volante în miniatură, pe care William şi Harry l-au primit de la Prinţul Charles atunci când erau copii, în anul 1988. „Maşina s-a aflat în muzeul Sandringham de mulţi ani, după ce William şi Harry au crescut, dar le-a aparţinut întotdeauna, aşa că nu i-a oprit nimic să o folosească din nou”, a declarat o sursă din apropierea familiei regale.

Se pare că Ducele William a scos maşina din muzeu pentru a o recondiţiona, întrucât vrea să fie sigur că fiul său o primeşte în condiţie perfectă. Sursa citată mai sus aproximează că Prinţul George o va putea conduce peste un an de zile, mai ales că bolidul nu poate depăşi viteza de 30 de kilometri la oră.