Ana Maria Prodan, mesaj emoţionant pentru mama ei: „Aş da din timpul meu ca tu să rămâi”

De: Cristiana Trifu / 02.04.2018, 11:18
Ana Maria Prodan, mesaj emoţionant pentru mama ei:
Ionela Prodan trece prin momente grele, luptându-se cu mai multe probleme medicale, iar fiica ei a mărturisit că ar face orice să-şi mai ţină mama alături.

Ce avere are Ionela Prodan? Află şi pensia cântăreţei de muzică populară

Prodanca şi-a scos silicoanele la plajă! Costumul de baie abia o acoperă!

Anamaria Prodan, în lenjerie intimă. A slăbit şi arată într-un mare fel! – FOTO

 Starea de sănătate a Ionelei Prodan s-ar fi înrăutăţit, conform evz.ro, iar Ana Maria, fiica ei a publicat un mesaj foarte emoţionant despre câte a învăţat de la ea şi cât de mult o iubeşte.

„Iubirea vieţii mele … MAMA…Dacă aş putea, aş opri timpul pentru tine…. sau ţi-aş da jumătate din al meu… Aş opri timpul tău şi l-aş cupla pe al meu ca să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit la timp … pentru că ai vrut atât de mult să strângi pentru noi avere…. să nu ne arate nimeni cu degetul …. să fim cei mai buni ….cei mai respectaţi….cei mai demni , cei mai buni!  Aş opri timpul tău ca să nu îmbătrâneşti, să arăţi aşa de vis cum ai arătat toată viaţa …. să rămâi plină de viaţă şi de cântec…. Aş opri timpul tău ca să-ţi ofer toate momentele pe care le meriţi .. toate îmbrăţişările, toate bucuriile de care ai fost câteodată lipsită, toată dragostea, toate cuvintele frumoase pe care poate nu ţi le-am spus atât de mult pe cât doream….
Aş opri timpul tău ca să te copleşesc cu iubirea mea, să te alint şi să te răsfăţ…. Să te gâdil până te enervezi pe mine şi mă alergi în jurul mesei….
Aş opri timpul tău pentru că îmi e dor să-ţi cer bani şi să ne certăm pentru că fac multe “cheltuieli inutile“ cum le numeai tu….

Aş opri timpul tău ca să te duc peste tot în lume, să te fac să zâmbeşti… să-ţi spun ce însemni pentru mine … Aş opri timpul ca să mă urmăreşti secundă de secundă peste tot în media şi să-ţi suni prietenele să le povesteşti cât de minunată este fata ta …. Aş opri timpul ca să ai timp să trăieşti şi pentru tine … Pentru că ai trăit doar pentru mine …pentru familia ta … pentru casa ta ….. Aş opri timpul ca să te aud râzând şi cantand. Aş opri timpul ca să-mi înregistrez pe tine forever fiecare gest al tău şi fiecare grimasă pe care o faci…..de care îmi va fi atât de dor atunci când Dumnezeu va decide că are nevoie de tine …iar eu …voi avea nevoie de amintirea ta sfânta.  Aş opri timpul ca să-ţi mulţumesc pentru fiecare sfat pe care l-am primtit de la tine …. pentru că am absorbit ca un burete de la tine fiecare cuvinţel pe care mi l-ai spus … Aş opri timpul ca să învăţ de la tine tot ce trebuie să ştiu despre viaţă, despre renunţări, despre vise , despre moarte , despre respect, despre voinţă, despre alegeri, despre putere, despre demnitate despre durere,despre incăpăţânarea de a trăi pentru cei pe care îi iubeşte cu patimă şi prin cei pe care i-ai divinizat.  Aş opri timpul pentru că-ţi doreşti să-ţi creşti nepoţii şi să-i înveţi tot ce însemna …viaţa.  Aş opri timpul tău ca să nu pleci de lângă mine niciodată …. Aş da din timpul meu pentru ca tu să rămâi”, a concis Ana Maria Prodan.