Ducu Bertzi va fi socru mic

Apropo.ro / 21.07.2008, 15:40
Ducu Bertzi va fi socru mic
Clipa cea mare a sosit! Ducu Bertzi si sotia sa Theodora vor deveni socri mici la nunta fiicei mari, Maura.

Din aceasta sambata, Ducu Bertzi si sotia sa, Theodora, vor deveni socri mici. Asta pentru ca, sambata, fiica lor, Maura, va deveni doamna Craciunescu.

Maura si Dan au 25, respectiv, 26 de ani si formeaza un cuplu de mai bine de doi ani. „Ne cunoastem de prin liceu prin diversi colegi, dar ne-am revazut acum doi ani. Dupa o saptamana m-a informat ca ma ia de nevasta, iar in a doua saptamana m-a si cerut, iar eu …am zis da”, ne-a povestit Maura despre relatia ei cu Dan.

Desi trece printr-o perioada agitata si incarcata emotional, Ducu Bertzi a preferat sa nu-si anuleze concertele stabilite inca de la inceputul acestui an. Astfel, miercuri, 23 iulie, de la ora 21, el va canta la Vama Veche. Imediat dupa nunta, adica luni, 28 iulie, folkistul se va afla pe plaja din Costinesti pentru un spectacol.

maura si dan

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Ducu Bertzi a fost premiat de insusi Preafericitul Daniel

Ducu Bertzi a fost premiat de insusi Preafericitul Daniel

Ducu Bertzi a fost invitatul de onoare al concertului traditional de colinde organizat de Mitropolia Moldovei si Bucovinei, la Centrul de Conferinte „Providenta&ldq…

Asa parinti, asa fiica: Demi, Bruce si Rumer Willis

Asa parinti, asa fiica: Demi, Bruce si Rumer Willis

Rumer Willis este fiica cea mare a ex-cuplului Demi – Bruce Willis. Rumer ii seamana mamei foarte mult, insa si partile "luate" de la tata se observa foarte bin…

Jocul zilei

Clipul zilei

Orb attack Ki Masters
Fa scor distrugand bilele rosii! Cuvinte cheie: Ki Masters rezista la lovituri feel no pain
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza