Mihai Bravu si Ferdinand fac echipa buna pentru RATB

De: Dragos Tanase / 13.09.2008, 08:30
Mihai Bravu si Ferdinand fac echipa buna pentru RATB
Tramvaiele si autobuzele vor circula din nou prin intersectia Sos. Mihai Bravu/Bd. Ferdinand, santierul fiind terminat.

Ca urmare a finalizarii lucrarilor la calea de rulare a tramvaielor din intersectia Sos. Mihai Bravu/Bd. Ferdinand, incepand cu data de 13.09.2008, se vor lua urmatoarele masuri:

Linia 14 va reveni pe traseul de baza, functionand intre ,,Granitul’’ si ,,Piata Sf. Vineri’’, pe urmatorul traseu: Sos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Str. Traian, Cal. Calarasilor, Bd. Corneliu Coposu.

Linia 34 va functiona pe traseul actual intre ,,Gara de Nord’’ si intersectia Sos. Stefan cel Mare/Str. Lizeanu, apoi pe un traseu modificat prin Sos. Stefan cel Mare, Sos. Mihai Bravu, Bd. Ferdinand cu intoarcere prin Str. Ziduri Mosi, Sos. Colentina, Sos. Stefan cel Mare, apoi traseul actual.

Linia 101 va reveni pe traseul de baza de la intersectia Sos. Colentina/Str. Ziduri Mosi prin Sos. Colentina, Sos. Mihai Bravu, Bd. Ferdinand, Sos. Pantelimon apoi traseul actual.

Linia 634 va functiona intre ,,Baicului’’ si ,,Piata Sudului’’, prin Bd. Garii Obor, Bd. Ferdinand, Sos. Mihai Bravu, Cal. Vacarestilor.

Linia naveta de autobuze 614 se desfiinteaza.

 

Citeste si:

UPDATE: Stefan Iordache, un actor cu secrete medicale

UPDATE: Stefan Iordache, un actor cu secrete medicale

Update: Actorul Stefan Iordache a fost transferat, astazi, la o clinica din Viena, dupa ce in aceasta saptamana fusese internat la Spitalul Elias pentru anumite investiga…

Stolojan vrea sa repete aventura de a fi prim-ministru

Stolojan vrea sa repete aventura de a fi prim-ministru

Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a fost anuntat oficial, astazi, la Conferinta Nationala a partidului, drept propunerea de premier a PDL, de catre liderul forma…

Cioaca bulverseaza Justitia, divortand de sotia disparuta

Cioaca bulverseaza Justitia, divortand de sotia disparuta

Procesul de divort intentat de politistul Cristian Cioaca sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, disparuta de la domiciliu in noaptea de 29 spre 30 august 2007, a inceput,…

Nu-i masina ca autobuzu', dar e motocicleta ca troleibuzu'

Nu-i masina ca autobuzu’, dar e motocicleta ca troleibuzu’

Companiile japoneze Honda si Yamaha au stabilit anii 2010-2011 ca date de lansare pentru modele de motociclete electrice.

Jocul zilei

Clipul zilei

Ultimate Defence 2 Car wash
Un joc de strategie de tip tower defence Cuvinte cheie: sexy femeie fata car wash spalatorie masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza