A apelat la ajutorul prietenilor! Tom Cruise vrea o nouă iubită!

Apropo.ro / 09.04.2015, 11:47
A apelat la ajutorul prietenilor! Tom Cruise vrea o nouă iubită!
Actorul american Tom Cruise, care a fost căsătorit de trei ori, a decis să apeleze la ajutorul angajaţilor şi colaboratorilor săi apropiaţi pentru a-şi găsi o nouă iubită.
„Tom era stresat din cauza întâlnirilor romantice, după controversele generate de precedenta «căutare» a unei soţii, însă acum a obosit să fie singur”, a dezvăluit o sursă pentru ediţia americană a revistei OK!, informează  contactmusic.com.
 
Tom Cruise, în vârstă de 52 de ani – care a fost căsătorit în trecut cu Katie Holmes, Nicole Kidman şi Mimi Rogers -, a şocat opinia publică internaţională în 2012, după ce presa a dezvăluit faptul că starul folosea „un sistem de audiţii” pentru a-şi găsi o soţie potrivită.
 
Tabloidele americane au afirmat de curând că cea mai recentă soţie a lui Tom Cruise, Katie Holmes, în vârstă de 36 de ani, simte în prezent „o antipatie intensă” faţă de actor.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Cei doi actori, care au împreună o fiică – Suri, în vârstă de opt ani -, nu îşi mai vorbesc deloc şi toate informaţiile despre fiica lor sunt transmise prin intermediul unor terţi.
 
Potrivit tabloidelor, Katie Holmes avea impresia în ultima parte a căsniciei sale cu Tom Cruise că starul hollywoodian „extrăgea toată viaţa din ea”. La rândul lui, Tom Cruise a spus că s-a simţit „trădat”, deoarece fosta lui soţie nu l-a anunţat înainte de a depune actele de divorţ.
 
În ultimele luni, presa internaţională a scris că Tom Cruise ar fi avut relaţii cu mai multe vedete, inclusiv cu top-modelul Miranda Kerr.
 
Conform Mediafax, Tom Cruise a fost căsătorit cu actriţa Mimi Rogers, din 1987 până în 1989, apoi cu actriţa Nicole Kidman, între anii 1990 – 2001, cu care are doi copii adoptaţi. Tom Cruise a mai fost căsătorit cu actriţa Katie Holmes, de care a divorţat în 2012, după şase ani de căsnicie. Cei doi au o fetiţă, Suri, în vârstă de opt ani, aflată în custodia mamei sale.