A fost anunțat titlul oficial al filmului „Mission: Impossible 7”, cu Tom Cruise

De: Ana Obretin / 29.04.2022, 09:39
A fost anunțat titlul oficial al filmului

Cea de-a șaptea aventură a lui Tom Cruise ca Ethan Hunt se va numi „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”. Paramount Pictures a dezvăluit titlul oficial al filmului în timpul prezentării sale de joi la CinemaCon, târgul comercial anual pentru proprietarii de cinematografe.

Tom Cruise, care este o prezență regulată la convenția din Las Vegas, a absentat de această dată. El a participat, însă, la CinemaCon 2021, pentru a vorbi despre cascadorii care sfidează moartea din „Mission: Impossible 7”, înainte ca data de lansare a filmului să fie amânată cu un an din cauza pandemiei. La acea vreme, el era cel mai încântat să se arunce cu o motocicletă de pe o stâncă din Norvegia, o cascadorie pe care a numit-o, „de departe, cel mai periculos lucru pe care l-a încercat”.

CITEȘTE ȘI: Franciza cinematografică “Mission: Impossible” împlinește 25 de ani (VIDEO)

Cannes 2022: Tom Cruise va fi omagiat pentru întreaga carieră

8 continuări ale unor superproducții care ajung pe marile ecrane în 2022 (VIDEO)

Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în grădina unei familii britanice pentru că „era în întârziere” (Video)

Publicul a putut viziona acel moment care provoacă anxietate, și mai mult, într-un trailer dedicat. Teaserul oficial „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” va fi difuzat înaintea proiecțiilor filmului „Top Gun: Maverick”, care va ajunge în cinematografe pe 27 mai.

Deși detaliile despre acțiunea filmului „MI7” sunt în mare parte ambigue, trailerul a fost plin de scene de acțiune, inclusiv trenuri cu aspect vintage care zboară de pe șine, nori mortali de arme biochimice de culoarea smaraldului și lupte brutale de stradă. „Lupți pentru a salva un ideal care nu există… nu a făcut-o niciodată”, îi spune lui Hunt personajul interpretat de Henry Czerny, Eugene Kittridge. Deoarece nu a participat la evenimentul de la CinemaCon în persoană, Cruise a trimis un videoclip preînregistrat, filmat cocoțat pe un avion în zbor. „Să încercăm să avem o vară grozavă”, a transmis acesta publicului, potrivit Variety.

Christopher McQuarrie a revenit ca regizor pentru „Mission: Impossible 7”

Acesta a regizat a cincea și a șasea parte a francizei – „Rogue Nation”, din 2015, și „Fallout” din 2018. Partea a șasea a înregistrat cele mai mari încasări din seria de lungă durată, aproape 800 de milioane de dolari la nivel mondial. Filmele „Mission: Impossible” au avut încasări totale de 3,5 miliarde de dolari în box office-ul global, de la lansare, în 1996. Minima a fost înregistrată de „Mission: Impossible III”, din 2006, care a generat încasări de doar 398 de milioane de dolari.

Alături de Cruise revin în noul film Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby și Frederick Schmidt. Printre debutanți se numără Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss și Cary Elwes.

„Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” va avea premiera în cinema pe 14 iulie 2023. Filmul „Dead Reckoning Part Two va fi lansat pe 28 iunie 2024.

CITEȘTE ȘI: Tom Cruise, despre motivația de a lucra în pandemie: “Oamenii mei și-ar fi putut pierde casele”

Foto: Profimedia Images