A fost concediată! Naomi Campbell nu mai face audienţă

Apropo.ro / 15.07.2014, 11:03
A fost concediată! Naomi Campbell nu mai face audienţă
Supermodelul Naomi Campbell a rămas recent fără job. Emisiunea pe care o prezenta la postul de televiziune SKY din Anglia nu se bucura de audienţa aşteptată.
La 44 de ani Naomi Campbell arată senzaţional. Acest lucru nu a fost suficient şi nu a ajutat-o să-şi menţină show-ul  “The Face” pe care îl prezenta la SKY TV.  Emisiunea, în cadrul căreia erau căutate manechine de top, a fost anulată după doar un sezon de difuzare, din cauza audienţei scăzute, potrivit Libertatea. Şefii vedetei au decis s-o concedieze, ceea ce nu i-a picat deloc bine lui Naomi. În plus, supermodelul avea şi nişte pretenţii  financiare care nu mai erau pe placul acestora.
 
Foto: AFP  Mediafax Foto
 
“Naomi primea o avere drept salariu, dar în schimb emisiunea nu făcea audienţă. Sătui de pretenţiile ei, şefii SKY TV au decis s-o dea afară”, au scris jurnaliştii  de la revista Vogue.
 
Naomi Campbell era foarte mândră de faptul că prezenta emisiunea “The Face” şi că avea ocazia să lanseze noi modele, cărora le dădea oportunitatea să-şi înceapă cariera mult visată. Vedeta obişnuia să se implice la filmări şi avea rolul de producător executiv.