A gasit un ou… intr-un ou!

De: Manuela Stoicescu / 19.02.2008, 15:49
A gasit un ou... intr-un ou!
Fran Vincent se pregatea sa faca o prajitura. Ca orice gospodina constiincioasa, a luat de pe raft zaharul, faina, mirodeniile, laptele si ouale...

Fran Vincent se pregatea sa faca o prajitura. Ca orice gospodina constiincioasa, a luat de pe raft zaharul, faina, mirodeniile, laptele si ouale. A spart un ou si printre amestecul de albus si galbenus s-a ivit… inca un ou.

Femeia a marturisit la putin timp dupa extraordinara descoperire ca oul cu pricina i se paruse intr-adevar un pic cam mare dar ca a banuit initial ca ar fi un ou de rata. Numai ca odata spart, s-a dovedit ca inauntru, oul purta un fratior intact. David Lanning, reprezentantul frmei care comercializa ouale a declarat ca se intampla "extrem de rar" ca un ou dublu sa ajunga la un client si ca un astfel de "exemplar" este de obicei eliminat in timpul verificarilor.

Explicatia stiintifica pentru astfel de cazuri rezida in procesul de ovulatie al gainilor tinere. Un ou dublu se formeaza rar insa ajunge la clienti si mai rar, a explicat Lanning.