A murit actriţa Elizabeth Pena! Avea doar 55 de ani!

De: Nicoleta Nicolae / 17.10.2014, 11:27
A murit actriţa Elizabeth Pena! Avea doar 55 de ani!
Actriţa americană Elizabeth Pena, apărută recent ca invitată specială în cadrul serialului de comedie "O familie modernă", a murit la vârsta de 55 de ani, la spitalul Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, iar cauza morţii nu a fost deocamdată dată publicităţii.
Actriţa Elizabeth Pena a jucat în roluri secundare în multe producţii de-a lungul anilor 1980 şi 1990, iar recent a apărut ca invitată specială în cadrul serialului de comedie „O familie modernă/ Modern family”, unde a interpretat-o pe Pilar, mama personajului Gloria, jucat de Sofia Vergara, informează contactmusic.com.
 
 
 
 
Pena, cunoscută pentru apariţia în filme ca „Scara lui Iacob/ Jacob’s Ladder”, din 1990, şi „la Bamba”, din 1987, s-a născut în 1959, la New Jersey, într-o familie de imigranţi cubanezi. A avut o carieră de aproximativ 40 de ani, după ce a debutat în teatru la New York, în adolescenţă, reuşind apoi să obţină un rol în filmul din 1979 despre imigranţii cubanezi care caută o viaţă mai bună în Statele Unite ale Americii, intitulat „El super”.
 
Conform Mediafax, spre sfârşitul anilor 1980, Pena a jucat în serialul TV „I married Dora”, alături de Juliette Lewis, iar în anii 1990 a jucat în filme ca „Blue Steel”, „Ora de vârf” şi „Prieteni de departe”. De asemenea, şi-a împrumutat vocea pentru o serie de personaje din filme de animaţie.