A murit o vedetă Playboy!

Apropo.ro / 20.01.2014, 11:29
A murit o vedetă Playboy!
O vedetă Playboy a decedat la vârsta de 34 de ani în urma unei supradoze de cocaină, pe care a luat-o în combinaţie cu alcool.

Cassandra Lynn Hensley a fost găsită în dimineaţa zilei de 15 ianuarie, în cadă, de către un prieten fotograf al fostei vedete Playboy, în casa căruia Cassandra îşi petrecuse ziua precedentă, conform unor surse apropiate anchetei. Paramedicii chemaţi la faţa locului nu au reuşit să o resusciteze şi a fost constatat decesul acesteia.

Poliţia pune moartea Cassandrei Lynn Hensley pe seama unei supradoze de cocaină, combinată cu alcool. Autopsia a fost efectuată joi, însă rezultatele nu au fost date publicităţii, în aşteptarea raportului toxicologic, a declarat pentru CNN locotenentul Joe Bale, de la departamentul de medicină legală din Los Angeles. În mod normal, finalizarea unui asemenea raport durează câteva săptămâni.

Cassandra Lynn Hensley, originară din Utah, a fost Miss Februarie 2006. Aceasta a atras atenţia editorilor de la Playboy după ce a câştigat titlul de Miss Hawaiian Tropic.