Actorul Alec Baldwin îşi publică autobiografia

Apropo.ro / 26.01.2015, 11:59
Actorul Alec Baldwin îşi publică autobiografia
Actorul Alec Baldwin a încheiat o înţelegere cu o editură din grupul HarperCollins Publishers pentru publicarea unei cărţi autobiografice, despre viaţa personală şi profesională, iar volumul ar trebui să fie lansat în 2016.
Cartea autobiografică va fi intitulată „Nevertheless” şi va acoperi subiecte precum copilăria actorului, perioada petrecută pe platourile de filmare a serialului „30 Rock”, poveşti despre „succese şi eşecuri, căsnicie, divorţ” şi „comentarii despre mass media şi politică”, potrivit declaraţiilor editorilor.
 
„Alec Baldwin este un talent uriaş capabil de o gamă largă de expresii artistice, iar viaţa sa a fost până acum oricum, dar nu plicticoasă. În această carte va vorbi despre familie, iubite, prieteni şi duşmani, va lupta cu problemele sale din trecut, va retrăi succesele şi eşecurile carierei sale şi va fi foarte sincer referitor la viaţa sa. Această biografie va fi amuzantă, ocazional combativă, emoţionantă şi, în mod clar, va fi o plăcere pentru cititori”, a declarat Jonathan Burnham, director editorial la HarperCollins.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Alec Bldwin, în vârstă de 56 de ani, a mai lansat o carte de memorii în 2008, intitulată „A Promise to Ourselves: A Journey Through Fatherhood and Divorce”, în care a vorbit despre lupta de şapte ani cu fosta sa soţie, Kim Basinger, de a rămâne o parte importantă din viaţa fiicei sale.
 
Potrivit Mediafax, acea carte a fost scrisă de Mark Tabb, sub coordonarea actorului, iar noua autobiografie va fi scrisă chiar de Alec Baldwin.
 
Actorul va deveni anul acesta tată pentru a treia oară, soţia sa, Hilaria Thomas, fiind însărcinată, după cum a anunţat cuplul pe 1 ianuarie. Baldwin şi Hilaria Thomas s-au căsătorit în 2012 şi mai au o fetiţă. Actorul mai are o fiică, în vârstă de 19 ani, cu Kim Basinger.