Actriţa Laura Vasiliu s-a măritat la 39 de ani! Ce rochie de mireasă a avut

De: Nicoleta Nicolae / 05.08.2015, 11:57

Actriţa Laura Vasiliu s-a măritat la 39 de ani! Ce rochie de mireasă a avut
Protagonista filmului premiat la Cannes “4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” s-a măritat zilele trecute.

A devenit cunoscută publicului larg după ce a apărut în “4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”, pelicula care a obţinut Palme d’Or, la Cannes, în 2007. De atunci a jucat în mai multe filme, în principal străine, dar şi pe scena,  fiind actriţă la Teatrul Nottara.

Actrita este extrem de discretă cu viaţa sa personală. În urma cu ceva timp, aceasta declara: “Iubirea este pentru mine cel mai important lucru. Acum sunt într-o perioadă de mare confuzie sentimentală, dar iubesc. Nici n-aş putea altfel. Am încredere în Dumnezeu că va aşeza lucrurile în viaţa mea în aşa fel încât să am parte şi de liniştea unei familii. Mai am răbdare. Cred în poveştile fericite. Nu cred că este regulă în artă să fii nefericit şi singur, ca să reuşeşti. Suferinţa e un motor bun, dar nu singurul. Viaţa cu tot ce are ea este o sursă de creaţie”. Conform wowbiz.ro, Laura Vasiliu şi-a găsit jumătatea şi în urmă cu câteva săptămâni a avut nunta visată.

A fost o mireasă atipică, simplă, cu un machiaj discret şi o rochiţă din dantelă albastră. A fost o nuntă la care nu au participat decât apropiaţii, printre ei aflându-se şi cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor, care a descris-o pe Laura ca fiind “o mireasa bizantina (din Palme d’or-ul 4 luni, 3 saptamani si 2 zile! )”.