Acupunctura te ajuta sa slabesti

Apropo.ro / 17.07.2008, 11:27
Acupunctura te ajuta sa slabesti
In ultimul timp tot mai multe persoane apeleaza la sedintele de acupunctura pentru a scapa de kilogramele in plus.

Acupunctura este o metoda de tratament ce a luat nastere in China cu 5000 de ani in urma, dar cu toate astea, este folosita de foarte putin timp in folosul celor ce vor sa slabeasca.

In ultimul timp tot mai multe persoane apeleaza la aceasta forma de tratament pentru a scapa de kilogramele in plus.

Specialistii in domeniu sustin insa ca nu se poate slabi numai prin acupunctura, ci asociind aceasta tehnica cu o alimentatie sanatoasa si gimnastica de relaxare.

Stimuland anumite meridiane energetice prin acupunctura, se stimuleaza metabolismul si, implicit, se scade mai repede in greutate.

Pentru slabit se inteapa anumite puncte, in functie de cauzele care au determinat cresterea in greutate. Corpul uman are in jur de 100 de puncte de slabit insa, in functie de diagnostic, numarul punctelor stimulate intr-o sedinta este cuprins intre 15 si 20.

Saptamanal se pierd aproximativ 1-2 kg cu ajutorul acupuncturii. De obicei, pentru un tratament sunt necesare 6 pana la 10 sedinte de acupunctura, iar acestea se pot efectua de 1-2 ori pe saptamana. In mod normal pierderea kilogramelor continua si dupa terminarea tratamentului pana in momentul in care se atinge greutatea normala corespunzatoare corpului tau.

Aceasta metoda este folosita si in cosmetica-sedintele de acupunctura se pot transforma si in tratamente pentru vindecarea cosurilor si estomparea ridurilor.

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Vrei sa ai pielea catifelata? Nu uita de creme!

Vrei sa ai pielea catifelata? Nu uita de creme!

O piele ingrijita si catifelata este un semn de respect fata de tine dar si fata de iubitul tau. Nu cred ca ti-ai dori sa iti atraga atentia ca ai o piele uscata atunci c…

Implant cu silicon in direct

Implant cu silicon in direct

Brigitte Nielsen, fosta sotie a lui Sylvester Stallone doreste sa isi imbunatateasca aspectul fizic si de aceea va apela la mai multe trucuri: lifting, liposucție, impla…

Heidi Klum spune Nu operatiilor estetice

Heidi Klum spune Nu operatiilor estetice

Supermodelul Heidi Klum se declara impotriva operatiilor estetice. Aceasta a afirmat ca nu va apela niciodata la cutit pentru ca vrea sa convinga femeile obsedate de ast…

Jocul zilei

Clipul zilei

Street Fighter 2 Artificii cu Tudor Gheorghe
Lupta in arena impotriva lui Sagat Cuvinte cheie: Chinez danseaza pe tudor gheorghe apropo petarde
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza