Ada Condeescu l-a cunoscut pe regizorul Steve McQueen la Gala Premiilor Academiei Europene de Film

Apropo.ro / 19.12.2014, 15:09
Ada Condeescu l-a cunoscut pe regizorul Steve McQueen la Gala Premiilor Academiei Europene de Film
Ada Condeescu l-a cunoscut pe regizorul Steve McQueen şi pe actriţa Liv Ullmann la Gala Premiilor Academiei Europene de Film care a avut loc acum câteva zile la Riga, în Letonia. Actriţa româncă de 26 de ani cu un palmares cinematografic internaţional a fost invitată de Academia Europeană de Film să înmâneze alături de Tobias Moretti premiul pentru cea mai bună imagine şi cel mai bun sunet.
“Au fost 3 zile minunate. L-am cunoscut pe regizorul Steve McQueen şi a fost o bucurie imensă pentru mine. Liv Ullmann a fost şi ea invitată şi am fost fericită să-i pot spune cât de mulţi oameni au crescut în România cu filmele în care ea a jucat. Ziua de sâmbătă a fost un maraton, am repetat de dimineaţă şi până după amiază apoi ceremonia şi după, petrecerea”, povesteşte actriţa care a purtat la Gală şi pe covorul roşu al ceremoniei o ţinută apreciată semnată de Maria Lucia Hohan. 
 
 
 
 
“Cea mai puternică emoţie pe care am simţit-o a fost înainte de a intra pe scenă. Aveam un ecran mare pe culoarul de intrare spre scenă unde se derula totul live. A început clipul montat al filmelor nominalizate pe valsul lui Shostakovich no.2.  Am închis ochii şi am simţit toată vibraţia sălii şi a muzicii. A fost cel mai frumos moment al acestor zile”, mărturiseşte Ada care a mai fost în lumina reflectoarelor celui mai important eveniment de film european ca protagonistă a filmului “Eu când vreau să fluier, fluier” şi “Loverboy” nominalizate la categoria “Cel mai bun film de debut” în 2010 şi 2011.
 
care a fost nominalizat în 2010 la categoria “Cel mai bun film de debut”.