Ada Condeescu, vacanţă la 27 de grade

Apropo.ro / 03.11.2014, 13:12
Ada Condeescu, vacanţă la 27 de grade
Actriţa Ada Condeescu a avut parte de o vacanţă superbă de 10 zile pe insula vulcanică Pantelleria cu lacuri cu apă fierbinte, dar şi de un bonus de o zi nedorit, dar primit cu bucurie, la Roma, unul dintre oraşele ei de suflet.
Foto: www.adacondeescu.ro
 
 
 “Anul acesta, vacanţa mea s-a prelungit cu 24 de ore. Roma nu era în program, dar am reuşit să văd şi acest oraş de care îmi era foarte dor. Am pierdut conexiunea pentru Bucureşti din pricina ceţii de pe aeroport şi ne-au retrimis cu zborul de a doua zi. Explodam de fericire!”, povesteşte Ada care a simţit odată ajunsă la Roma că vacanţa ei abia începe, chiar dacă era practic la final. 
 
 
Foto: www.adacondeescu.ro
 
 
Foto: www.adacondeescu.ro
 
 
Jurnalul ei de călătorie, descris în detaliu şi cu multe fotografii şi pe blogul ei – www.adacondeescu.ro, este presărat cu multe momente frumoase şi călduroase. Ada a făcut plajă la 27 de grade, a făcut diving şi snorkeling şi a colindat colţurile sălbatice ale insulei: “Odată ajunsă în Bucureşti, era foarte frig, erau 5 grade, iar eu eram neagră, iar restul lumii albă şi zgribulită”, povesteşte Ada, care se poate lăuda că la cei 26 de ani ai săi a avut şase roluri principale în filme româneşti şi internaţionale.