Adina Galupa şi Anghel Damian, noul cuplu din ”Îngeri pierduţi”

De: Cătălina Matei / 18.07.2013, 08:00
Adina Galupa şi Anghel Damian, noul cuplu din ”Îngeri pierduţi”
Adina Galupa şi Anghel Damian se număra printre personajele negative din nouă telenovela românească “Îngeri pierduţi”, care va avea premieră în această toamnă, la Acasă TV. Cei doi vor umbri fericirea protagoniştilor încă de la primele episoade.

Adina Galupa, pe care publicul a urmărit-o în telenovelele “Inima de ţigan”, “Regina”, “Iubire şi onoare”, “Aniela” şi în filmul de lungmetraj “S-a furat mireasa”, joacă acum rolul Mirelei şi este iubita lui Tudor (Paul Diaconescu). Ea va deveni rivala protagonistei (Madalina Anea) din clipa în care realizează că între Ana şi iubitul ei se înfiripă o poveste de iubire.

“Personajul meu este o fată care a rămas cu un mic handicap în urma unui accident de maşină, pe care l-a avut în urmă cu ceva timp şi nu este cea mai răbdătoare persoană din lume. Este destul de impulsivă şi de aici se nasc multe conflicte cu cei din jurul său. În momentul în care va simiţi pericolul reprezentat de Ana, Mirela va scoate la suprafaţă partea urâtă: e capabilă de orice pentru a scăpa de rivala ei”, spune Adina.

 Iubitul Anei din telenovela “Îngeri pierduţi” este interpretat de tânărul student la UNATC, Damian Anghel: “Mihai este un băiat aparent superficial, cu destul de mulţi  bani, care are impresia că viaţa e pe roze, dar descoperă pe parcursul serialului ca zicala , e adevărată. Este destul de fustangiu, dar e simpatic. Mihai o place pe Ana, cu care e coleg de şcoală şi se încăpăţânează tot mai tare când fata îl refuză. E hotărât să îi dea o lecţie îngâmfatei care îl ţine pe tuşă mereu, fapt care îl va determina să se prefacă că îşi doreşte cu adevărat iubirea ei”, declară Damian.

Cât despre experienţele pe platourile de filmare, acesta adăugă: “Echipa este minunată. Este o experienţă onorantă, e practic a doua şcoală. Trăiesc pe platourile de filmare sentimentul că fac lucrurile cu bucurie”.

Adina Galupa şi Anghel Damian – roluri negative, situaţii pline de intrigă şi umor, momente emoţionante şi obstacole greu de trecut, toate acestea împreună cu personajele Mirela şi Mihai în noua telenovela “Îngeri pierduţi”, din această toamnă, la Acasă TV.