Adrian Ţuţu, declaraţie de avere!

De: Cătălina Matei / 27.05.2014, 09:38
Adrian Ţuţu, declaraţie de avere!
În urmă cu trei ani, câştiga prima finală a show-ului “Românii au talent” şi, implicit, veniturile sale s-au rotunjit cu vreo 120.000 de euro. Însă Adrian nu s-a lăsat prins în mirajul celebrităţii dobândite peste noapte şi a început să lucreze foarte mult în studio. Cel mai nou proiect al său este colaborarea cu Xonia, iar single-ul ”Averi de sentimente” are toate şansele să ajungă hit.

– Evident, viaţa ta s-a schimbat considerabil după ce ai câştigat show-ul “Românii au talent”. Care a fost cea mai mare provocare pentru tine după ce te-ai trezit cu 120.000 de euro în cont?

Să evoluez, să reuşesc să mă menţin în atenţia publicului. Am avut perioade în care m-am retras în studio şi am muncit pentru că mi-am dorit să lansez piese din ce în ce mai bune. Aceasta a fost provocarea pentru mine! Faptul că am câştigat “Românii au talent” a fost o şansă foarte mare şi o rampă de lansare, însă am fost nevoit să muncesc de 10 ori mai mult după!  

– Cât de importanţi sunt banii pentru tine?

Banii sunt doar un mod prin care pot să-mi concretizez visele şi atât! 

– Şi cât de mult s-au schimbat prietenii tăi după ce ai devenit cunoscut?

Nu s-au schimbat! Prietenii pe care îi aveam au rămas lângă mine, nu am foarte mulţi prieteni. Puţini şi buni!

– Dar în imaginea ta, cât de mult investeşti?

Nu mă gândesc la asta prea mult. Îmi cumpăr ce-mi place şi ce cred eu că mi se potriveşte. Am un studio foto făcut acasă şi îmi place să fac poze şi să le prelucrez. 

– Am văzut că îţi faci tot mai multe tatuaje. Ţine de o “modă” sau e ceva ce ţi-ai dorit de mult?

 Tatuajele mă reprezintă nu mi le-am făcut cu gândul că sunt la modă. Încă de când eram mai mic mi le-am dorit.

– Câte tatuaje ai? Şi care este “povestea” lor?

În total sunt 7 şi fiecare reprezintă o „ilustraţie” din tot ce am trăit până acum. Încă mai am de lucrat la ele, nu am terminat.

Dar “poveştile” pe care le redai prin piesele tale… cum le găseşti? Rămâne viaţa ta principal sursa de inspiraţie sau abordezi şi experienţele altora?

Îmi place să scriu din experieţele proprii şi să fac tot posibilul ca fiecare ascultător să se regăsească în piesele mele. Cred în piesele cu mesaj îmi place să cânt despre asta.

Cum ai ajus să lucrezi cu Xonia?

“Averi de sentimente” este produsă de Boier Bibescu la fel ca şi single-ul Xoniei “I Want Cha”; aveam nevoie de o voce feminină pentru refren, mi-a plăcut foarte mult timbrul ei şi am vrut ca ea să fie vocea feminină din noul meu single. Colaborarea a decurs foarte frumos, este genul de artist cu care se lucrează uşor. În plus, şi ei i-a plăcut mesajul piesei mele aşa că am pornit la drum.

– Apropo de titlul piesei – ”Averi de sentimente”, cum arată declaraţia de avere… în plan personal?

Metaforic vorbind îmi place să cred că am conturile pline!

– Care este cea mai mare extravaganţă pe care ţi-ai permis-o până acum?

Nu am avut timp de extravaganţe mi-am petrecut timpul în studio şi am lucrat! Cred că toţi primim şanse doar că nu toţi ştim să le apreciam şi să muncim ca să ne îndeplinim visele. Momentan, îmi doresc să fac muzică şi acest lucru mă împlineşte!

– Dintre artiştii internaţionali, cu cine ţi-ar plăcea să lucrezi?

Îmi plac mulţi artişti,mi-ar plăcea să colaborez cu : Tyga, Chris Brown, Eminem, Kid Ink, MGK, Meek Mill!

Cătălina Matei